Suroviny
Postup přípravy
1
Jednotlivé kousky kuřecích prsou nařízneme po krajích a rukou lehce naklepeme
Naložíme do oleje a přidáme koření a rozmačkaný česnek
Necháme rozležet v lednici
Čím déle, tím lépe
Poté pečeme na prudko na rozpálené pánvi po obou stranách
2
Brambory omyjeme, ale necháme je ve slupce
Nakrájíme je na menší kousky
Položíme na hluboký plech, přidáme sůl, papriku, pažitku a olej a promícháme
Pečeme v předehřáté troubě cca 220 stupňů, dokud nezměknou
Těsně před dopečením je smícháme s rozmačkaným česnekem
Podáváme s omáčkami
3
Na rajčatovou omáčku si nakrájíme sušená rajčata nadrobno, lehce je osmažíme na pánvi, přidáme tavený sýr s parmazánem a tolik mléka, aby se vytvořila středně hustá omáčka
4
Na studenou hořčicovou omáčku všechny suroviny dobře promícháme