Suroviny
- kuře
- rýžové nudle
- zázvor
- cibule
- koriandr
- bambus
- sůl
- pepř
- rybí omáčka
Postup přípravy
Dáme vařit posolené kuře a zázvor
Vaříme asi tři hodiny, dokud se nevytvoří silný vývar
Poté kuře vyjmeme, oddělíme maso od kosti a nakrájíme po vláknech na tenké plátky
Dáme si vařit rýžové nudle (podle návodu)
Nakrájíme nadrobno koriandr a jarní cibulku
Bambus rovněž nakrájíme na tenké plátky
Rýžové nudle scedíme a vložíme do misek
Zalijeme kuřecím vývarem a posypeme koriandrem, cibulkou a bambusem
Dochutíme solí, pepřem a rybí omáčkou
Polévka
Pho gá
Ingredience:
- 1 kuře
- ploché rýžové nudle
- zázvor
- cibulka
- koriandr
- nakládaný bambus
- sůl
- pepř
- rybí omáčka