Předkrm
- mozzarella 1 balíček
- parmská šunka 4 kus
- rajče 4 kus
Pasírovaná rajčata
Postup přípravy
Porci sýra rozdělíme na čtvrtinky a každý kus zabalíme do plátku šunky. Čtyři minuty zapečeme na 190 °C a podáváme na nasekaném ledovém salátu v misce. Vedle do mističky připravíme pasírovaná rajčata.
Pasírovaná rajčata
Spaříme čtyři rajská jablíčka a oloupeme je. Přidáme dva stroužky česneku, jednu cibuli, dvě lžíce kečupu, trochu soli, pepře, olivového oleje a špetku chilli. Vše umixujeme ponorným mixérem (můžeme i pasírovat).
Předkrm
Mozzarellové kuličky v parmské šunce s pasírovanými rajčaty
Ingredience:
- 1 balíček mozzarelly
- 4 plátky parmské šunky
- 4 rajčata
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- 2 lžíce kečupu
- trocha soli a pepře
- 2 lžíce olivového oleje
- špetka chilli