Miniraut
- šunka None kus
Miniraut
- mozzarella None kus
- prosciutto None kus
- sýr None kus
Tataráček z lososa
- sójová omáčka 2 lžíce
- hořčice 1 lžíce
Miniraut
- pečivo None kus
Postup přípravy
Vše úhledně naservírujeme na tác a podáváme s pečivem. Česneková pomazánka se sýrem
Ingredience: 3 stroužky česneku1 cibulka (jemně nakrájená)sůl, pepř 25 g pomazánkového másla15 g nastrouhaného sýra
postup:
Česnek nastrouháme, smícháme s dalšími surovinami a ušleháme do hladka. Podle chuti dosolíme a opepříme. Pomazánka by měla být spíše ostřejší, aby na chlebíčku lépe chutnala. Pažitková pomazánka s pomazánkovým máslem
Ingredience: 25 g pomazánkového másla1 cibulka (jemně nakrájená)sůl, pepřpažitka
postup:
Vše smícháme a ušleháme do hladka, podle chuti dosolíme a opepříme. Tataráček z lososa
Ingredience: 200 g lososasůl, pepřcibulkacitronová šťáva2 lžíce worcesteru2 lžíce sójové omáčky1 lžíce plnotučné hořčice1 žloutek
postup:
Lososa důkladně očistíme, zbavíme kůže a jemně nasekáme. Uděláme důlek, do něj dáme žloutek, sůl, pepř, sójovou omáčku, worcester, cibulku, hořčici, citronovou šťávu a vše důkladně smícháme.
Předkrm
Miniraut
Ingredience:
(množství volíme podle počtu hostů)
- španělská šunka
- parmská šunka
- moravské uzené maso
- mozzarella
- prosciutto
- různé druhy sýrů
- olivy
- zelenina
- pečivo