Head
- olej 2 lžíce
Postup
- masox 1 kostka
Postup přípravy
Na pánvi prudce opečeme směs masa nakrájeného na kostky, přidáme pokrájenou zeleninu s kečupem, opečeme, zalijeme vývarem z kostky a na závěr smetanou. Zahustíme zásmažkou (moukou rozmíchanou ve vodě). Plzeňský vošouch (bramborák)
Ingredience: 1 kg brambor5 lžic hladké moukylžíce majoránky100 ml mléka1 vejce5 stroužků česneku2 lžíce oleje
postup:
Brambory oloupeme, rozmixujeme, přidáme vejce, mléko, česnek, majoránku, pepř a sůl. Vše promícháme do těsta. Poté opečeme placky na oleji na pánvi.
Hlavní chod
Maso dvou barev na plzeňském vošouchu
Ingredience:
- 0,5 kg kuřecího masa
- 0,5 kg vepřového masa
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 pórek
- 100 ml smetany na vaření
- 1 lžíce kečupu
- 200 g žampionů
- 1 balení paprik (trikolora)
- 1 kostka Masoxu