Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cuketa
  • Kam za pivem
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cuketa
    • Kam za pivem
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Prostřeno!
Prostřeno, soutěžící
Pin it

Hit týdne

Další hity

Živáňská vepřová pečeně

Živáňská vepřová pečeně
Koprová omáčka
Nepečený piškotový dort s tvarohem a jahodami
Populární
Nepečené mini dortíky s jahodami a krémem z bílé čokolády
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
Citronovo-medová vepřová žebírka s brambory a fenyklem podle Jamieho Olivera
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku

Prostřeno: Malinový cheesecake

Prostřeno IX (19) Zlín 26.5. 2014 dezert

Prostřeno IX (19) Zlín 26.5. 2014 dezert

  • Zavřít

Prostřeno IX (19) Zlín 26.5. 2014 dezert

Moje hodnocení
2x

Maliny musí být při servírování co nejteplejší a šlehačka naopak dobře vychlazená – tento teplotní kontrast je důležitý.

7 porcí
60 minut

Suroviny

  • sušenka 150 g
  • máslo 75 g
  • tvaroh 500 g
  • hladká mouka 1 dávka
  • cukr 150 g
  • lusk 1 kus
  • vejce 2 kusy
  • smetana 125 ml
  • malina 300 g
  • cukr 2 lžíce
  • smetana 250 ml

Postup přípravy

1.Troubu předehřejeme na 180°C. Sušenky rozdrtíme. V kastrůlku rozpustíme máslo, smícháme je se sušenkami a promícháme. Rukama namačkáme do kulaté vysoké silikonové formy a dáme zapéct na pět minut. Během té doby dáme ve šlehači ušlehat tvaroh s cukrem, vanilkovým luskem, vejci, zakysanou smetanou. Do tohoto krému opatrně vmícháme polovinu malin. Krém dáme na upečené sušenky a pečeme 35 minut. Cheesecake musí být po okrajích pevný a uprostřed trochu rosolovitý. Koláč necháme vychladnout při otevřených dvířkách 15 minut ještě v troubě. Po vychladnutí přendáme ztuhnout do lednice.

2. Maliny rozvaříme s cukrem a přelijeme jimi cheesecake.

3. Vysokoprocentní šlehačku vyšleháme a dáme do lednice. Poté s ní pomocí zdobícího sáčku ozdobíme dezertní talíř.

Dezert:

Malinový cheesecake s malinovým rozvarem a šlehačkou

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Předkrmy a chuťovky

Vaříme pro děti: Tuňákovo-bramborové karbanátky

Ovoce

Pikantní asijská švestková omáčka

Maso

Křupavý kuřecí popcorn lepší než z KFC

Vegetariánské

Japonský bramborový salát: Připravuje se ze šťouchaných brambor s křupavou zeleninou

Těstoviny

Fettuccine Alfredo: Perfektní recept na italsko-americkou klasiku

Sladké
6

Bleskové rohlíčky z listového těsta s jablky a ořechy

Recepty

Kedgeree: Britská kari rýže s uzeným lososem a vejcem

Těstoviny

Spaghetti Alle Zucchine: Špagety s cuketou a bazalkou proslavil herec Stanley Tucci


Přečtěte si také

Prostřeno!

Prostřeno: Čokoládový mousse

Prostřeno!

Prostřeno: Tagliatelle s kuřecím masem a smetanou

Prostřeno!

Prostřeno: Avokádová pomazánka s cottage sýrem

Prostřeno!

Prostřeno: Krevety na špejli se salátkem

Předkrmy a chuťovky

Vaříme pro děti: Tuňákovo-bramborové karbanátky

Soutěžící

David Hošek

Ovoce

Pikantní asijská švestková omáčka

Prostřeno!

Prostřeno: Vanilkový cheesecake s malinami

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny

Fettuccine Alfredo: Perfektní recept na italsko-americkou klasiku

Těstoviny

Spaghetti Alle Zucchine: Špagety s cuketou a bazalkou proslavil herec Stanley Tucci

Recepty

Domácí vaječné těstoviny – základní recept i ochucené varianty

Sladké
6

Bleskové rohlíčky z listového těsta s jablky a ořechy

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Maso

Křupavý kuřecí popcorn lepší než z KFC

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Maso

Večeře z jednoho pekáče: Plněné kuřecí roládky pečené s batáty

Vegetariánské

Japonský bramborový salát: Připravuje se ze šťouchaných brambor s křupavou zeleninou

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Nápoje

Tinto de Verano – španělský letní drink z červeného vína

Předkrmy a chuťovky

Vaříme pro děti: Tuňákovo-bramborové karbanátky

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Polévky

Dubáková polievka s osúchom aneb Polévka z hříbků s nákypem z brambor se zakysankou

Polévky

Dýňová polévka s pivem a sýrem – oblíbená klasika v novém kabátku

Předkrmy a chuťovky

Vaříme pro děti: Tuňákovo-bramborové karbanátky

Předkrmy a chuťovky

Pizza s mortadellou, mozzarellou, ricottou a pistáciovým pestem

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Vegetariánské

Japonský bramborový salát: Připravuje se ze šťouchaných brambor s křupavou zeleninou

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Ovoce

Pikantní asijská švestková omáčka

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Vegetariánské

Japonský bramborový salát: Připravuje se ze šťouchaných brambor s křupavou zeleninou

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Saláty

Green Goddess aneb božský zelený dresink je jednoduchý a hodí se skoro na všechno

Ovoce

Pikantní asijská švestková omáčka

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Drůbež

Šumavská pečená kachna s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíky

prima-cnn-news

Z výroků Fica mi běhal mráz po zádech, řekla Charanzová. Obává se „orbanizace“ Slovenska Konec podpory Ukrajiny není mír, ale mnichovský diktát, pustil se Pospíšil do Konečné Ekologická katastrofa v Chorvatsku. Zemí se šíří toxický dým, hasič spadl do roztaveného plastu

prima-zeny

Andrea Kalousová promluvila o Kazmovi. Film beru jako takové poděkování, říká Gentleman Petr Vondráček o sexismu: Když dnes pustíte ženu do dveří, může se urazit Měla k prezidentovi příliš ženský vztah? Řeháková říká, že vždy jednala profesionálně

prima-zoom

Obrovská exploze za 25 milionů Vůči kořisti je nekompromisní. Podívejte se na žraloka, který je považován za boha Nejpekelnější stavba světa: Mrakodrap se stal slumem plným rasismu, smradu a drog

prima-fresh

Vaříme pro děti: Tuňákovo-bramborové karbanátky Pikantní asijská švestková omáčka Křupavý kuřecí popcorn lepší než z KFC

prima-cool

Novotný a Genzer o improvizaci! Jak zachránit komiksové filmy? Režisér Doctora Strange nabízí jasné řešení Partička – Nová krev má premiéru už ve čtvrtek ve 21.15!

playboy

Co vás čeká v říjnovém čísle časopisu Playboy? Čeští politici, premiéry nevyjímaje, si potrpí na zajíčky V případě Elona Muska nepadlo jablko daleko od stromu, děda Joshua věřil ve spiknutí a svět řízený technologiemi

lajk

Spala Agáta s Dopitou a Jaromírem zároveň? Hanychová říká, že každý pán má svůj čas Modelka je smutná, že už dva roky neměla sex s mužem. Je na ně prý moc hezká Grznár zaútočil na kulturistku Věru Mikulcovou. Naznačil, že je jako chlap

prima-living

Návod, jak z kaštanů vyrobit přírodní gel na praní jemného prádla a mytí rukou nebo nádobí Česnek sicilský je atraktivní jarní květina a magnet na včely. Cibulky sázíme na podzim Jak sklízet a skladovat dýně přes zimu, aby nezačaly plesnivět a vydržely až do jara

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Filmy od Marvelu Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.