Vítězslav Nedbal jednou obalil řízek v kypřicím prášku

Prostřeno! S29 (53)

Vítězslav (23) vystudoval SOŠE COP Hluboká nad Vltavou obor elektromechanik silnoproud. Studium zakončil maturitou.

Pracoval jako elektrotechnik pro různé firmy a jako soukromý elektrikář. Nyní se živí jako pánský holič – barber. V holičství se bude odehrávat i zábava. Tato jídla si vybral, protože je má rád. Je svobodný a bezdětný. Bydlí sám v bytě. V Českých Budějovicích vyrůstal. Rád chodí do posilovny a sauny. Má rád procházky, baví ho práce se dřevem, vaření a jeho práce.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z Moravskoslezského kraje. Soutěžící se pustí do pomazánek

VSTOUPIT DO DISKUZE

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je komunikativní a je zvyklý na práci s lidmi.

Proč se přihlásil: Do pořadu ho přihlásila jeho bývalá přítelkyně, která neuměla vařit.

Co od soutěže očekává: Těší se na dobrou zábavu a rád získá nové zkušenosti s natáčením a iv oblasti gastronomie.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by peníze investoval anebo by si je přidal na nové auto.

Vztah k vaření: Vaří již od dětství. Má svůj profil na sociální síti, kde se věnuje vaření. Rodiče doma připravovali jen českou kuchyni. Další se musel naučit vařit sám – když dospíval, tak si často musel vařit sám.

Zajímavá historka z vaření: Klasiky jako vykynuté těsto přes půl lednice, zničená mísa od popcornu, prohození kypřicího prášku s moukou při obalování řízků.

Co nejraději vaří: Nejraději připravuje steaky, pizzu, burgery, tortilly, pastu a snídaně na různé způsoby. Má rád fitness recepty a zahraniční kuchyni.

Co jí: Má rád maso a vejce.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí houby a olivy.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří svíčková.

Alergie: Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při jídle mu vadí kouření.

Motto: V životě se řídí mottem: „Vše, co děláš buduje tvůj charakter.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty