Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prostřeno! Soutěžící
Soutěžící

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Bramborový salát
Bramborový salát
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Martin Škoda

Martin Škoda

Martin Škoda Zdroj: FTV Prima

  • Zavřít
Martin Škoda

Martin Škoda Zdroj: FTV Prima

Martin je kuchař, ale nevyučený. Od dětství rád vaří. Vystudoval Karlovu univerzitu obor marketingová komunikace a PR, kde získal bakalářský titul. Poté pokračoval v oboru mediální studia, kde získal titul magistr.

Seznam.cz banner

Martin se věnuje vaření od dětství a je to jeho vášeň. Má velké štěstí, že se může vařením zároveň i živit. Vyrůstal v Soběslavi, kde se jako malý dostal k dobrému jídlu a kvalitním surovinám. Všude kolem domu ho obklopovala příroda a v blízkosti měl dvě babičky, které měly skvělý vztah k jídlu a mohl se od nich učit. Koukat babičkám pod ruce byla nejlepší škola. Vždy měl po ruce čerstvé ovoce a zeleninu přímo ze zahrady a vajíčka od slepic. Pokud člověk ochutná zeleninu ze zahrádky, a zároveň vidí kolik je za tím práce, tak si jídla mnohem víc váží.

Od dětství hrál také závodně hokej – nejdřív za Soběslav, ale později se díky dobrým výkonům dostal do Českých Budějovic, kde hrál za mládežnický tým extraligu – tedy největší hokejovou soutěž u nás. Stali se s teamem mistry republiky, což byl pro něj největší zážitek z kolektivního sportu. Hokejovou kariéru mu překazilo nečekané zranění – přetrhl si sval XY v noze a několik měsíců musel ležet doma s pokrčenýma nohama, aby vše správně srostlo. Nemohl chodit, a až později začal o berlích. Bylo to velmi specifické zranění a musel rehabilitovat. Neslo to s sebou velké riziko, že by se to mohlo stát znovu, a musel hokeje nechat. Bylo to pro Martina velmi těžké a emotivní, protože měl velmi dobře nakročeno stát se dobrým hokejistou.

Po konci s hokejem se mu jasněji ukázala cesta do kuchyně. Podle vzpomínek maminky poprvé projevil zájem o vaření kolem čtyř let. Asi v osmi letech se do vaření pustil už úplně sám. Začal se snadnými jídly, saláty, pudinkovým dortem s lentilkami a různými těstovinami. Později začal připravovat i maso a omáčky. Dlouhou dobu byl samouk a koukal na Jamieho Olivera a moc ho jeho vaření bavilo. O jídle vždy nadšeně mluvil a od dětství rád jedl. Jeho mamka vždy říkala, že i když byl nemocný a měl velkou horečku, tak chtěl jíst pořád. Pokud by to šlo, tak jí dodnes dvacet čtyři hodin denně. S koncem hokeje přešel ze sportovní základní školy na bilingvní gymnázium, kde se učil španělsky a měl hodně předmětů v tomto jazyce. Ve španělštině i maturoval. Díky této etapě více prokoukl do španělské kultury a kuchyně. Získal tak kamarády ze Španělska a Jižní Ameriky na celý život.

V sedmnácti letech vydal jako tehdejší nejmladší autor kuchařku Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby – kterou sám nafotil, napsal a každý recept doplnil o tip na písničku, kterou chtěl lidem vaření zpestřit. Chtěl inspirovat vrstevníky, kteří měli rádi hudbu, aby se více inspirovali a začali vařit. Kniha se stala bestsellerem. Díky této knize získal nové možnosti a zkušenosti. Vaření se začal věnovat naplno, postupně si začal vařením vydělávat. Kniha se tehdy stala třetí nejlepší debutovou knihou na světě v rámci soutěže Gourmand CookBook Awards. Po maturitě se přesunul do Prahy, kde studoval na vysoké škole a chtěl si rozšířit obzory.

Ve 22 letech mu vyšla druhá kniha – Škoda nevařit 2 – Kuchařka plná akce, která navázala na první. K toto knize společně s Jiřím Burianem a Jirkou Nevečeřalem udělali první hudební intro ke kuchařce. I tato kniha získala ceny na soutěži Gourmanf CookBook Awards. Dokonce získal i nepravidelnou cenu přímo od zakladatele soutěže „Best Potencional Chef“. Společně s Marií Doležalovou moderoval pořad Hrdina kuchyně (TV Prima). Dále natočil Grill Hunters – pořad, kde ukazovali grily od českých kutilů a na nich vařili. Tento pořad byl pro internetovou televizi.

Gastronomii se věnuje stále v různých oblastech. Podporuje kampaně a projekty, které bojují za kvalitní potraviny, dobré jídlo, kvalitní stravu ve školních jídelnách, a zároveň aktivně v rámci projektu Konec plýtvání několik let natáčí videa, ve kterých lidem ukazuje, jak bojovat proti plýtvání jídlem. Také vede kurzy vaření, má cooking na různých festivalech a vaří při různých příležitostech na akcích i pro velké množství lidí. Společně s Penny marketem natáčí sérii videí, kde ukazují krásy Česka.

Snaží se propagovat lokální kuchyni, české recepty, tradiční i moderní variace, ale s tím, že máme u nás spoustu skvělých receptů a jídel, na která máme být náležitě pyšní. Na nabídku účinkovat ve speciálním dílu pořadu Prostřeno! kývl, protože se rád setká s lidmi, kteří sdílí lásku k dobrému jídlu jako on. Zatím neví, jak by s výhrou naložil – část by dal určitě na dobrou věc. Má rád českou a lokální kuchyň obecně a snaží se ji propagovat, co to jen jde. A tak si pro tuhle příležitost chtěl vybrat právě něco, co z ní bude vycházet. Proto tato kombinace jídel, proto tyto recepty. Prostě Martinovy variaci na českou kuchyni, kterou se snaží pojmout po svému a tak, aby to hosty bavilo. Na menu nechybí sladkovodní ryba, která je podle Martina stále dost podceňovaná, pomalu pečené maso, které vždycky nechá dělat přes noc, aby bylo krásně měkké. A také žemlovka, tak trochu jiná, s rozmarýnem a višněmi. A jako zábava? Bude hokej!

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je společenský pohodář.

Zájmy: Jako bývalý hokejista má stále v oblibě hokej. Rád chodí fandit hokeji i fotbalu. Má rád cestování a poznávání dalších kultur a jejich kuchyní. Od dětství má blízko k hudbě a jako malý stavěl doma autentické a funkční modely hudebních pódií kapel, které tehdy k nám nejezdily. Je sběratelem kuchařských knih a nožů. Má rád koncerty, výstavy a divadlo.

Vztah k vaření: Láska podle Martina prochází žaludkem. Vaření má moc rád, rád se o něm vášnivě baví a provází ho celým životem. Bez jídla nejde žít, tak si to rád dělá hezké.

Chutě: Nedá dopustit na dobrý chléb s dobrým máslem. Pokud má tu možnost, tak má moc rád plátky sušené šunky Jamón Ibérico de Bellota – to je pro Martina úplný ohňostroj chutí.

Nesnáší: Nemá rád, když se sejde parta přátel, a místo toho, aby se bavili o životě, o jídle a o zážitcích, tak všichni koukají do telefonu, a třeba si ještě ke všemu mezi sebou posílají zprávy.

Motto: V životě se řídí motty: „Škoda nevařit“ – „Jídlo jako součást hry“ a poslední jeho motto je „Každý svého štěstí strůjcem.“

Očekávání: Těší se na zajímavé zkušenosti, setkání s fajn lidmi a nové zážitky spojené s jídlem. Ví, že v Prostřeno! několikrát někdo vařil podle jeho kuchařky, tak by podle něj byla ŠKODA si to nevyzkoušet na vlastní kůži.

Soutěžní menu:

Prostřeno: Višňová žemlovka s rozmarýnem, ovocnou omáčkou a vanilkovým krémem Prostřeno!

Prostřeno: Višňová žemlovka s rozmarýnem, ovocnou omáčkou a vanilkovým krémem

134
Prostřeno: Pomalu tažené hovězí s kerblíkovou omáčkou, restovaná barevná mrkev, pečené brambory Prostřeno!

Prostřeno: Pomalu tažené hovězí s kerblíkovou omáčkou, restovaná barevná mrkev, pečené brambory

36
Prostřeno: Salát z opečené letní zeleniny, escabeche ze sladkovodních ryb, jemný dip z konfitovaného česneku Prostřeno!

Prostřeno: Salát z opečené letní zeleniny, escabeche ze sladkovodních ryb, jemný dip z konfitovaného česneku

106
Prostřeno: Filírované 10 hodin pečené vepřové, marinované zelí, ovocná hořčice, dip z pečených paprik Prostřeno!

Prostřeno: Filírované 10 hodin pečené vepřové, marinované zelí, ovocná hořčice, dip z pečených paprik

36
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky premiéra Prostřeno!

Návrhy pro vás

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera Sladké

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem Sladké

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Recept do sbírky: Ořechové rohlíčky s máslovým krémem a čokoládou podle Bread Society Sladké

Recept do sbírky: Ořechové rohlíčky s máslovým krémem a čokoládou podle Bread Society


Přečtěte si také

Novinky
Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost

Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Sladké
Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Soutěžící
Dominika Slavíčková tráví v kuchyni většinu volného času

Dominika Slavíčková tráví v kuchyni většinu volného času

Sladké
Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Ryby a mořské plody
Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém ze zázvorem podle Katy

Prostřeno: Dýňový krém ze zázvorem podle Katy

Prostřeno!
Prostřeno: Dančí hřbet Wellington s bramborovým pyré

Prostřeno: Dančí hřbet Wellington s bramborovým pyré

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera Sladké

Křehké kremrole z listového těsta s borůvkovým sněhem podle Marka Fichtnera

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem Sladké

Ořechové slzičky – křehké cukroví s čokoládou a nadýchaným krémem

Maso
Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem Maso

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

CNN: Trumpovo ponižování Evropy? Dar z nebes pro Putina, který připomíná únorový šok Kolář: Turek se uzdraví, hned jak bude jmenována vláda. Pak přijde válka s Pavlem Obrnění „ježci“ vyrážejí do boje na ukrajinské frontě. Efektivní novinka má ale i své slabiny

prima-zeny

Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju Jitka a Kateřina Bártů o vtipných momentech z natáčení: Skutečnými skalpely se herci pořezali Pohřeb Patrika Hezuckého bude uzavřený. Pro fanoušky ale budou velkoplošné obrazovky

prima-zoom

630 milionů za diamantové vejce Geniálně ukrytá zpráva rozpoutala tajné povstání. To však skončilo napíchnutím na kůl a useknutím hlavy Nejmodernější válečná loď USA se umí perfektně schovat. Potom vytasí svůj ničivý arzenál

prima-fresh

Pěstební ponk Urbalive: nový prostor pro pěstování, vaření i domácí soběstačnost Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu

prima-cool

Pán prstenů dostane nového Aragorna? Co to mělo bejt? Russell Crowe zkritizoval Gladiátora 2, s jeho postřehy možná budete souhlasit Bude v dalších epizodách Vetřelce i Predátor? Tvůrce seriálu se nebál odpovědět

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Betlém je nejstarší symbol Vánoc. Co činí naše jesličky jedinečnými? Proč pečeme na Vánoce vánočku? Historie a tradice oblíbeného pečiva Dům z filmu Sám doma: Jak dnes vypadá ikonické schodiště?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.