Vyučil se mechanikem, ale v této profesi se nikdy nenašel. Po ukončení studia pracoval jako svářeč, montér v Čechách i v zahraničí, převážně ve Francii.
Ivo Naglík
Nyní podniká v oboru gastronomie – už asi tři roky distribuuje vína do hotelů, restaurací, kaváren a cukráren v Moravskoslezském kraji. Má za sebou dvě nevydařená manželství a pevně věří, že potřetí to již vyjde. Má dvě mladší sestry, o které se vždy rád staral. Do pořadu ho přihlásila kamarádka a on tomu nejdřív vůbec nevěřil. Svou účast bere jako výzvu. Kdyby uspěl, rád by utekl před sychravým počasím někam za teplem.
Charakter: Prý klidný, pohodový, pozitivní. Věří, že s úsměvem jde vše lépe. Pro své přátele a známé se snaží být vždy oporou.
Zájmy: Rybaření, vaření, jeho profese.
Vztah k vaření: Je to velký koníček, při vaření rád kombinuje jídlo a víno. Rád připravuje steaky, polévky a minutky pokrmy z čerstvých surovin.
Chutě: Nemá jedno oblíbené jídlo, důležité pro něj je, aby byl pokrm připraven z kvalitních a čerstvých surovin.
Nesnáší: Smaženici s hříbky. Při stolování mu vadí mlaskání a srkání.
Motto: Život je příliš krátký na to, aby člověk pil špatné víno. Očekávání: Těší se na nové lidi, které pozná, a doufá, že budou sdílet stejnou vášeň pro vaření jako on. Rád by se přiučil něčemu novému a ochutnal zatím neznámá jídla.