Natálie (21) studuje na Univerzitě Karlově obor marketingová komunikace a public relations. Její první brigáda byla v divadelní kavárně a pak se věnovala různým administrativním činnostem. Byla také aktivní v modelingu a absolvovala stáž ve Vogue.

Natálie (21) studuje na Univerzitě Karlově obor marketingová komunikace a public relations. Její první brigáda byla v divadelní kavárně a pak se věnovala různým administrativním činnostem. Byla také aktivní v modelingu a absolvovala stáž ve Vogue.
Aktuálně se věnuje sociálním sítím. Má velmi blízký vztah se svou maminkou a tetou. Podporují ji ve všem, co dělá – jak ve studiu, tak v soutěži krásy anebo v pracovních projektech. O tatínka bohužel před pár lety přišla. Bydlí kousek za Prahou ve vesnici Brnky. Když byla malá, tak chovali slepice a spoustu zvířat a měli doma takovou malou mini farmu. S rodinou vždy cestovala hodně k moři a tam se i zrodila její láska k potápění. Nabídku přijala, protože miluje výzvy a tato jí přišla skvělá. Je zvědavá, čím ji ostatní překvapí a co se nového přiučí. Pokud by vyhrála, tak by peníze poslala na charitu – na organizaci Zachraň jídlo, která bojuje proti plýtvání potravinami. Během zábavy proběhne oblíbená soutěž Hádej, kdo. A vařit bude moderní evropskou kuchyni.
Koníčky, zájmy: Ve volném čase ráda cestuje a většinu cest směřuje k moři, protože je vášnivá potápěčka. Pod vodou už viděla nespočet žraloků, delfínů, rejnoků a jedovatých ryb.
Dále mezi její koníčky patří jóga, skupinové cvičení a objevování nových restaurací v Praze.
Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je pozitivní, cílevědomá a energická. Ráda se učí novým věcem.
Proč se přihlásila: Tuto nabídku přijala, protože miluje výzvy a tato jí přišla skvělá. Je zvědavá, čím ji ostatní překvapí a co se nového přiučí.
Co od soutěže očekává: Očekává, že se dobře nají. A ráda by získala nějakou novou inspiraci do kuchyně a hezky strávila čas s dalšími.
Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by peníze poslala na charitu – na organizaci Zachraň jídlo, která bojuje proti plýtvání potravinami.
Vztah k vaření: Sama o sobě tvrdí, že je taková průměrná kuchařka, ale chce se i nadále ve vaření zlepšovat. Naprosto zbožňuje návštěvy restaurací a testování nových menu.
Zajímavá historka z vaření: Kamarádka jí vyprávěla, že jí jednou začal hořet v troubě pečicí papír, a ona se tomu hrozně moc smála. Do týdne se jí stalo úplně to stejné.
Co nejraději vaří: Ráda připravuje krevety, těstoviny a kuře na medu.
Co jí: Má ráda téměř vše až na nějaké výjimky.
Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí banán, luštěniny, cizrnu a kopr. Nikdy by nesnědla čočku, fazole a cizrnu.
Nejoblíbenější jídlo: Nejraději má sushi.
Alergie: Alergii na potraviny nemá.
Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí, když jsou ostatní na telefonu.
Motto: V životě se řídí mottem: „Co se má stát, se stane.“
Sledujte Prostřeno! každý všední den od 16:50 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.
Křupavé chipsy z prosciutta s mozzarellou, cherry rajčaty, bazalkou a balzamikovou redukcí Zdroj: FTV Prima
Rukolový salátek s granátovým jablkem a fetou Zdroj: FTV Prima
Hovězí svíčková s pečenými bramborami, restovaným chřestem a jemným dipem Zdroj: FTV Prima
Pastel de Nata – křehké koláčky z listového těsta s vanilkovým krémem Zdroj: FTV Prima
Natálie Puškinová Zdroj: FTV Prima
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living