Mixér: tipy na vánoční dárky pro pivní nadšence

Máte kolem sebe nadšence do piva a rádi byste jim na Vánoce udělali opravdu radost? Tak to jste na správném místě. V tomto článku najdete tipy na pivní zážitky i hmotné dárečky, které buď obdarovaný vypije, případně unosí. Vždy jen záleží, čemu dáte přednost.

Speciální prohlídky pivovaru s pivovarským kvízem a degustací

Pivovarský kvíz a legendární Pilsner Urquell – to je spojení zaručující dobrou zábavu. Takže chcete-li si na chvíli odpočinout od záplavy vánočních světýlek, dozvědět se leccos zajímavého a užít si štědrou degustaci, vydejte se na speciální adventní prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj s pivovarským kvízem. Prohlídky se konají každý čtvrtek, pátek a sobotu od 1. do 22. prosince, vždy od 17:30. Kapacita míst je omezená, proto doporučujeme zakoupit vstupenky v předstihu online.

Během adventní prohlídky pivovaru si prohlédnete autentická místa, kde se v roce 1842 zrodilo proslulé pivo Pilsner Urquell. Ve večerní atmosféře navštívíte historickou i moderní varnu, kde se uvaří denně až 2 miliony půllitrů piva! Seznámíte se s důležitými postavami z historie i současnosti pivovaru a v historických sklepích zažijete opravdu bohatou ochutnávku nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů. A pozor! Během degustace si můžete zahrát pivovarský kvíz. Ti nejlepší získají hodnotné ceny z Prazdroje, třeba adventní kalendář Pilsner Urquell.

Nevšední dárkový box piva

Potěšte svého partnera, tatínka nebo třeba kolegu jedinečným neokoukaným stylovým dárkem a zpříjemněte mu nejen Vánoce a konec roku! Vsaďte na originální dárkové boxy piv legendární hudební značky Marshall a uvidíte, že nesáhnete vedle. Na první pohled zaujme jejich stylové balení, které je dotaženo do nejmenšího detailu. Baleny jsou totiž v designovém boxu, který je na první pohled nerozeznatelný od pravého kytarového zesilovače Marshall, v typické černé barvě, s bílý logem značky, designu s koženými rohy a zlatým ovládacími tlačítky.

Vše je doladěno do dokonalosti designovým zlatým ovládacím panelem, který poskytuje místo tradičních tlačítek bass nebo volume tlačítka s informacemi o stupních, chuti, barvě, doporučené teplotě nebo velikosti a počtu piv v boxu. Uvnitř boxu se pak ukrývají piva Marshal Amped Up Lager 12° neboli světlý dvanáctistupňový ležák s ostrými citrusovými tóny, které mu dodávají ten správný říz. Dárkový box piv Marshall tak zaručeně potěší všechny muže, nejen milovníky piva, ale především fanoušky muziky, muzikanty i třeba milovníky aut a motorek a neokoukaných dárků s nápadem. K dostání na webu nebo ve vybraných prodejnách hudebních nástrojů.

Vánoční dárek pro milovníka Vinohradského pivovaru

Hledáte ten pravý vánoční dárek pro ty, kteří si potrpí na dobré pivo? Vinohradský pivovar přináší inspiraci pro všechny, kteří chtějí o Vánocích darovat něco originálního a zároveň podpořit lokální řemeslo. Mohou to být pivní ponožky, tričko s ilustrací, případně pivní sklenice s uchem, ale pokud chcete dopřát chuťový zážitek, jeden tu taky máme:

Degustační dárkové balení 8 piv

Překvapte pivního fanouška dárkovým balením osmi pivních speciálů. Nejlepší výběr ze spodně kvašeného a svrchně kvašeného piva. Spodně kvašená piva: Vinohradská 11, Ležák; Vinohradská 12, Ležák; Jantarová 13, Polotmavý ležák; Káranská 9, Ležák Svrchně kvašená piva: Liberator APA; Summer 69 APA; Hazy Galaxy Session IPA; Mr. White NEIPA.

Láhev a stylová zmijovka

Pilsner Urquell: The Original Beer Experience v Praze je místem, kde nejen milovníci piva mohou objevovat historii, poznávat a ochutnávat tajemství tohoto lahodného moku nebo obdivovat dokonalou symbiózu původní secesní architektury budovy s nejmodernějšími technologiemi a do detailu propracovanými instalacemi. Zabalte letošní Vánoce symbolicky do zlaté barvy a obdarujte své blízké skutečně originálním dárkem z pivní kolekce. Nechybí vouchery, pivní sklenice, ale i tyto dvě specialitky.

Growler Pilsner Urquell 2 l

Speciální skleněná láhev – odnoska neboli growler s praktickým obloučkovým uzávěrem a kovovým úchytem slouží k pohodlné přepravě a uchování dokonalé chuti čepovaného piva. Umožňuje vychutnat si čerstvě načepované pivo v pohodlí domova, na pikniku s rodinou či při grilování s přáteli.

Stylová zmijovka Pilsner Urquell

Ikonický model zimní čepice se specifickým vzorem a logem Pilsner Urquell je vyroben s láskou a z kvalitních materiálů v dílně tradičního českého výrobce čepic a klobouků. Praktická pokrývka hlavy, která dokonale podtrhne vytříbený vkus a osobitý styl svého majitele. Umožní vypadat skvěle, cítit se pohodlně a přitom zůstat v teple.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty