Mixér: adventní kalendáře pro malé i dospělé

Kupujete adventní kalendář každý rok, ale rádi byste letos zvolili něco trochu nevšedního? Podívejte se na náš výběr tipů, který vám nabídne nejen čokoládové klasiky, ale i snídaňové nebo čajové speciály. První prosinec se blíží, tak nezapomeňte!

Vánoční ořechový sen

Hledáte-li vhodný dárek k Mikuláši, máme pro vás skvělý tip v podobě Adventního kalendáře plného ořechů a sušeného ovoce od rodinné pražírny Alika. Tento kousek je opravdu vychytaný a potěší každého obdarovaného, který v něm najde 24 originálních sáčků s ořechovými a ovocnými dobrotami. Balení však navíc obsahuje motouz s kolíčky na zavěšení jednotlivých sáčků, které jednoduše vytvoří krásnou vánoční dekoraci. Vánoční atmosféru podtrhnou i další dárky, které uvnitř najdete, a to dva papíroví andílci a tradiční skládací papírový betlém vyrobený českými ručičkami.

Dárků se v adventním kalendáři skrývá letos opravdu mnoho, avšak na tom nejdůležitějším si opravdu pochutnáte. Každý z 24 sáčků je plný překvapení. Těšit se můžete například na nespočet klasických oříšků, ale i směsi, jako je směs pohádka nebo mix tropicana, ale také dochucené dobroty v podobě mandlí v mléčné čokoládě, mandlí v hořké čokoládě a kakau nebo lyofilizovaného rybízu v jogurtové polevě a mnoho dalších pochutin.

Cena: 499 Kč a k sehnání např. na Zdravé ořechy

Adventní snídaně

Hledáte-li opravdu netradiční adventní kalendář, zaujme vás nápad od české značky Semix, která je specialistou na snídaňové kaše. Adventní kalendář 24 teplých snídaní zahřeje všechny zmrzlíky včetně malých strávníků. V kalendáři se můžete těšit na dva Ovesné hrníčky s perníkem či čokoládou a dvacet dva snídaňových zdravých kaší od varianty ovesné přes pohankovou, rýžovou, proteinovou, chia, třízrnnou či vícezrnnou.

Dvě ovesné bezlepkové kaše jsou určené dětem, které si pochutnají na příchuti čokolády s banánem nebo ovoce s vápníkem. Kalendář udělá radost i celiakům, kteří si kromě sedmi kaší mohou bez obav dopřát celý obsah.

Cena: 374 Kč a k sehnání např. na Zdravý život

Sladkost pro celou rodinu

Předvánoční čas s sebou přináší nejen toužebné čekání na Ježíška, ale i bohatou vánoční edici Kinder plnou hravých a nápaditých dobrůtek pro celou rodinu. Najdete v ní kouzelné adventní kalendáře, veselé čokoládové figurky, malé i velké čokoládové dárky nebo milé dekorace. Zaručeně si tak vyberete to pravé potěšení pro vaše malé i velké šikuly.

Aby čas do Štědrého dne dětem lépe utíkal, nadělí jim také jeden z Kinder adventních kalendářů. Letos mezi nimi najdete i nový Kinder kalendář ve tvaru vláčku, který dětem přiveze 24 Kinder pochoutek, a to včetně Kinder Surprise, figurky Kinder Mikuláše nebo Kinder Happy Hippo. Kromě hravých kalendářů pro děti je tu i další předvánoční pochoutka pro všechny, kdo se těší na svátky, bez ohledu na věk: adventní kalendář Kinder Bueno!

24 jedinečných čajových zážitků

Zpříjemněte si čekání na Ježíška s adventním kalendářem od značky OXALIS a vychutnejte si každý den jiný šálek voňavého čaje, který vás naladí na tu správnou vánoční notu. OXALIS si pro všechny milovníky čaje připravil jedinečný adventní kalendář, který obsahuje 24 pečlivě vybraných sypaných čajů, které jsou ideální pro nastávající zimní období. Už samotné názvy čajových směsí napoví, že Vánoce jsou za dveřmi – těšit se můžete například na čaj Rolničky, Zimní pohádka, Vánoční dobroty, Honeybush Medový polibek nebo třeba Perníček.

Cena: 1 089 Kč a k sehnání např. na OXALIS

Šnečí vánoční box plný zdravých dobrot

Cukroví a sladkostí plných cukru většinou mají děti na Vánoce až až. Pokud jim chcete dopřát na mlsání něco dobrého a zároveň zdravého, vyzkoušejte ovocné pochoutky od značky Šnek Bob. Značka se specializuje na zdravé mlsání pro děti a dospělé z přírodních ingrediencí. Ve výrobcích nenajdete žádný přidaný cukr, barviva ani konzervanty, jen ovoce. Díky zpracování za nízkých teplot si ovocné rolky i další mlsy zachovávají vysoký obsah vitamínů. Všechny produkty jsou navíc bezlepkové, takže si je mohou dopřát i celiaci.

Značka letos představila také adventní kalendář, který je skvělou alternativou k čokoládové klasice. Jednotlivá okénka ukrývají ovocné rolky, ovocné želé a k tomu hned 6 hraček ze sběratelské série Šnek Bob.

Cena: v akci za 299,90 Kč a k sehnání na Košíku

Sváteční edice pralinek

S vánoční edicí pralinek Ferrero opět zažijete radost z výjimečných svátečních chvil. Elegantní balení okouzlí vaši rodinu i přátele jako stylová vánoční pozornost a svou dokonalou chvilku si s nimi užijete i vy sami. Na výběr je z mnoha variant, které ukrývají oblíbené čokoládové pralinky Ferrero Rocher, Mon Chéri a Raffaello a překvapit vás mohou i dalšími skvělými pralinkami, které možná ještě neznáte.

S odpočítáváním dnů do Štědrého dne vám pomůže jeden z krásných adventních kalendářů, které dýchají elegancí a vánoční noblesou. V kalendáři Ferrero Collection vás každý den potěší křupavá pralinka Ferrero Rocher, kokosové Raffaello nebo Rondnoir, oplatka v čokoládové polevě s náplní z kakaa s mandlí uvnitř. Milovníci třešní v čokoládě se po celý prosinec mohou radovat z kalendáře Mon Chéri nebo z nádherného Ferrero Prestige, kde kromě tří oblíbených pralinek Ferrero Rocher, Raffaello a Mon Chéri objevíte i pralinku Pocket Coffee se 100% kávou arabika v čokoládě.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty