Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Z dýně nemusí být jen polévka. Naučte se ji zpracovat podle kuchařských celebrit!

3 recepty z dýně podle šéfkuchařů

3 recepty z dýně podle šéfkuchařů Zdroj: iStock

  • Zavřít
3 recepty z dýně podle šéfkuchařů

3 recepty z dýně podle šéfkuchařů Zdroj: iStock

Dýňová krémová polévka na dvacet způsobů. To je nejčastější a přiznejme si, že i nejjednodušší zpracování této famózní podzimní zeleniny. Pokud vám už ale “dýňovka” leze trochu krkem, pusťte se do objevování nových met.

Seznam.cz banner

Dýně není jen dobrá, ale i pořádně zdravá! Takže se jí koukejte najíst dosyta, když je její čas. Dýně je cenným zdrojem hořčíku, draslíku, mědi, selenu, sodíku, chlóru, železa, zinku, fosforu, vitamínu A, alfa-karotenu, luteinu. Dále obsahuje bílkoviny, vysoce kvalitní nenasycené mastné kyseliny, omlazující kyselinu nukleovou a vlákninu. Dámy rády uslyší, že díky komplexu cenných látek výrazně zpomaluje stárnutí organismu! Olej z dýňových semen je přímo zázračný na krevní zásobení mozku, zpomaluje kornatění cév, snižuje riziko infarktu myokardu a působí protizánětlivě. Jeho užívání rovněž zmírňuje močové infekce, kožní neduhy, alergie i astma!

Prostě se do dýně pusťte a vychutnejte si ji. Polévka je samozřejmě nejjednodušší a nejznámější možnost zpracování, ale my vás naučíme i jiné dýňové lahůdky, kterými ohromíte své chuťové buňky.

Podívejte se pod pokličku těm nejznámějším kuchařským celebritám!

Kari z dýně podle Nigelly Lawson

Potřebujete:

• 400 ml kokosového mléka v plechovce

• 1–2 lžíce žluté nebo červené thajské kari pasty

• 350 ml rybího nebo zeleninového vývaru

• 3 lžíce rybí omáčky

• 2 lžíce hnědého cukru

• 3 stonky citronové trávy (nemusí být)

• 1 lžíce najemno nastrouhané limetové kůry

• šťáva z 1 limety

• 1/2 lžičky zázvoru

• 1 kg dýně Hokkaido, oloupané a zbavené semen, nakrájené na větší špalíky

• 500 g filetů z lososa bez kůže nakrájených na velké špalíky

• 500 g oloupaných čerstvých tygřích krevet (ne předvařených!)

• 1/2 malé hlávky zelí pak choi

• 1 svazeček zeleného nasekaného koriandru – na ozdobu

1. Otevřete konzervu kokosového mléka a hustou část dejte do kastrolu postaveného na středním ohni. Přidejte 1–2 lžíce thajské kari pasty, červené nebo žluté. Smíchejte s kokosovým mlékem, aby se vše spojilo v kaši, pak přilijte zbytek již tekutého kokosového mléka a přidejte vývar, rybí omáčku, cukr a mletý zázvor. Stonky citronové trávy rozmáčkněte plochou nože a vložte do kari.

2. Nechte vše vařit a pusťte se do dýně, které potřebujete jeden kilogram v neopracovaném stavu. Po oloupání a odstranění semínek jí bude akorát a nakrájejte ji na kousky, které vložte do kastrolu a duste, až dýně změkne.

3. Když je dýně skoro měkká, přidejte kousky ryby a čerstvé tygří krevety. Losos a krevety se budou vařit 3–5 minut. Nakonec do hrnce natrhejte pak choi a nasekejte koriandr.

4. Podávejte s uvařenou thajskou rýží.

Noky s kuřetem a omáčkou z dýně podle Jamie Olivera

Potřebujete:

• 1 kg moučných brambor typu C

• 130 g hladké mouky

• 2 žloutky

• sůl

• muškátový oříšek

• 1 kg máslové dýně

• 500 ml horkého vývaru

• 200 g bílého jogurtu

• 3 stroužky česneku

• rozmarýn

• barevný pepř

• parmazán

• olivový olej

• 300 g kuřecích prsou

1. Brambory uvařte i se slupkou v osolené vodě doměkka a po zchladnutí oloupejte.

2. Máslovou dýni oloupejte, vydlabejte semínka a nakrájejte na kostičky. Rozpalte hrnec s olivovým olejem a přidejte dýni. Než se orestuje, nasekejte česnek a rozmarýn, který k dýni přihoďte. Poté zalijte vývarem, přikryjte pokličkou a nechte dýni asi 30 minut zcela „rozvařit".

3. Připravte si noky. Nejprve dejte vařit velký hrnec s osolenou vodou, v kterém později budete vařit noky. Brambory, které již vystydly, prolisujte, do hmoty přidejte žloutky, mouku, špetku soli a muškátový oříšek. Vše lehce zapracujte do kompaktní hmoty, ale ne příliš pevně, aby nebyly noky tuhé. Těsto rozdělte na 4 části, ze kterých postupně válejte válečky o průměru 2 cm, které nakrájejte na 2–3cm kousky. Takto připravené noky vložte do vroucí vody na cca 2 minuty, dokud nevyplavou na povrch.

4. Dýně se už rozvařila. Dochuťte ji čtyřbarevným pepřem, solí a jogurtem pro výraznější chuť a lepší konzistenci.

5. Na pánvi orestujete kuřecí prsa nakrájená na kousky a přidejte je do omáčky. Nakonec vmíchejte noky do omáčky, aby se vše krásně spojilo a podávejte posypané parmazánem.

Dýňové rizoto podle Gordona Ramsayho

Potřebujete:

• 1 dýně (máslová nebo muškátová)

• 2 větvičky tymiánu

• 1 sklenka bílého vína

• 1 hrnek rýže arborio

• 4 malé šalotky nakrájené najemno

• 2 hrudky másla

• 1 litr zeleninového vývaru

• 1 hrst jemně nastrouhaného parmazánu a několik hoblinek na dozdobení

• několik čerstvých lístků šalvěje

• olivový olej

• mořská sůl a čerstvě namletý pepř

1. Dýni nejdříve očistěte, oloupejte a zbavte všech semen. Následně ji rozkrájejte na kousky velké zhruba 1 cm. Na pánvi rozpalte olivový olej, zlehka osmahněte tymián. Pak přidejte nakrájenou dýni a zprudka ji osmažte, přilijte bílé víno a nechte ho vyvařit.

2. Osolte, opepřete a na mírném ohni nechte dusit doměkka. Občas zkontrolujte konzistenci a přidejte trochu vody, aby se dýně nepřipálila. Když je hotová, vyjměte tymián a ještě horkou dýni rozmixujte na pyré.

3. Pak připravte rizoto. Na troše olivového oleje orestujte šalotku a přidejte rýži, kterou lehce zarestujte. Poté přidávejte po částech horký vývar a vždy, když se vstřebá do rýže, můžete přilít další. Za stálého míchání takto připravte rizoto tak, aby rýže zůstala al dente – tedy na skus. Před přidáním poslední naběračky vývaru vmíchejte do rýže dýňové pyré. Nakonec do rizota lehce zapracujte hrudku másla i parmazán a vše nechte dvě minuty odstát pod pokličkou.

4. Rizoto dozdobte několika nasucho osmaženými lístky šalvěje a několika opraženými dýňovými semínky.

Autor: Kamila Ulčová

Sdílejte článek
Štítky olivový olej dýně rýže polévka vývar kari Jamie Oliver gnocchi rizoto noky recepty z dýně kokosové mléko parmezán dýně Gordon Ramsay dýňové curry dýňové risotto Nigella Lawson

Návrhy pro vás

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví Sladké

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju


Přečtěte si také

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Sladké
Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Sladké
Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Sladké
Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno!
Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta Sladké

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Tvrdá rána pro dětské domovy: Od ledna přijdou o přídavky. Na vině je Jurečkova superdávka Střelba na Brownově univerzitě v USA: Na místě jsou mrtví a zranění Ukrajinské prezidentské volby: Kdo se může postavit Zelenskému a s jakými šancemi?

prima-zeny

Zrádci naposledy tváří v tvář: Kdo Mie odpustil a kdo její hru stále nevydýchal? Mladá krev vrcholí: Postřelený Lokša bojuje o život, kriminalisté závodí s časem Nejsilnější momenty pohřbu Hezuckého. Mareš s květinami, zlomená vdova i dojemná řeč Boučka

prima-zoom

Nejbombardovanější země světa Pokud najdete konec ploché Země, dostanete dva miliony korun. Výzvu by mohli ocenit naši sousedé První handicapovaný člověk ve vesmíru. Vozíčkářka tam vyletí už za pár dní s plyšovým hrošíkem

prima-fresh

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

prima-cool

Brad Pitt v novém Batmanovi? Harry Potter zdarma. Za epickou hru z Bradavic nezaplatíte ani korunu, má 84 % a je česky Zemřel herec Peter Greene. Padouchovi z Masky a Pulp Fiction bylo 60 let

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční šílenství v Londýně: Brit utratí čtvrt milionu za stovky ozdob, má i devět stromků Provoňte si Vánoce pomeranči a hřebíčkem: Originální dekorace z citrusů a koření Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.