Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyzkoušejte 12 nových letních drinků, které jsou zábavné a příjemně osvěžující

Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

  • Zavřít
Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

Teplé počasí a prodlužující se dny přímo vybízí k cestám k vodě, na party a ke grilovačkám s kamarády. Ať už preferujete bouřlivější setkání nebo oddych na slunkem prohřáté pláži, důležité je navodit tu správnou pohodovou atmosféru. V každém případě jistě uvítáte společnost letního drinku.

Seznam.cz banner

Bílý zázvorák

Bílý rum je jedním z nejoblíbenějších komponentů pro letní koktejly. Pokud už vás nudí klasické mojito, zkuste tentokrát jednoduchý drink, který vás určitě bude bavit.

NA 1 DRINK

• 6 cl Božkov Bílý

• 12 cl zázvorové pivo nebo zázvorový tonik

• limeta

Vysokou sklenici naplňte ledem, přidejte Božkov Bílý a dolijte zázvorovým pivem nebo tonikem. Ozdobte limetou a servírujte.

Hruška se zázvorovou limonádou

Do koktejlu s hruškovicí patří kompotovaná hruška, která ostré pálence dodá sladký kontrast. Panákovou variantu, oblíbenou na horách, doplňte v létě osvěžující zázvorovou limonádou a pikantním čerstvým zázvorem.

NA 1 DRINK

• 4 cl hruškovice Williams R. JELÍNEK

• 25 cl zázvorové limonády

• zázvor

• kompotovaná hruška

• led

Vysokou sklenici naplňte ledem, na který postupně nalijte hruškovici Williams a zázvorovou limonádu. Nakonec ozdobte zázvorem a kompotovanou hruškou.

Citrus Grappino

Lehký a svěží koktejl s jemným hroznovým nádechem si jistě zamilujete. Snoubí se zde chuť hroznové šťávy s citrusem, což je prostě neodolatelná kombinace. Nechte se okouzlit lákavým Citrus Grappino a uvidíte, že nezůstane jen u jednoho drinku.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí hroznové limonády

• led

Ozdoba: hroznové víno, ½ citronu

Hroznová limonáda: Na přípravu hroznové šťávy budete potřebovat zhruba 300 g hroznového vína. Víno omyjte a vložte do odšťavňovače. TIP: Ideální je použít bezpeckové hroznové víno. Šťávu zřeďte 3 dl sody.

Postup: Džbán naplňte ledem a zalijte Fernetem Stock Citrus a sodou s hroznovou šťávou. Přidejte kuličky hroznového vína překrojené na půlky a plátky citronu. Dobře promíchejte.

Metaxa Cucumber

Okurka je velmi osvěžující a skvěle se hodí do letních koktejlů díky své neutrální chuti. S Metaxou vytvoří lehký drink, který je radost popíjet.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 1 cl cukrový sirup (50 % vody, 50 % cukru)

• 2 cl limetková šťáva

• 3 plátky salátové okurky + čerstvá bazalka

• 8 cl Tonic

Do sklenice vložte 3 plátky salátové okurky a limetkovou šťávu. Přidejte cukrový sirup, vymadlujte paličkou a dosypejte kostkovým ledem. Zalijte Metaxou a tonikem. Zamíchejte a ozdobíme plátkem okurky a lístkem bazalky.

Black Spiced & Apple

Mezi rumy Captain Morgan vévodí tmavý Black Spiced nejen svou barvou, ale i podmanivou chutí a množstvím alkoholu. Už při prvním ochutnání ucítíte skořici, hřebíček a zázvor, následovat budou kouřové tóny vanilky, kokosového ořechu a dubu.

Kořeněný mok nejlépe doplní šťavnatá jablka. Rum dodá drinku plné aromatické tělo, jablečný džus ho zase obohatí o svěžest a čerstvost, takže se vám bude příjemně pít.

NA 1 DRINK

• 4 cl Captain Morgan Black Spiced

• 20 cl jablečného džusu

• plátky jablka

Vysokou sklenici naplňte ledem a plátky jablka, pár si jich ale nechte na později.

Přes led přelijte Captain Morgan Black Spiced, následně přidejte jablečný džus.

Nakonec dozdobte zbylými kousky jablka.

Yellow Apple

Neobyčejné spojení hořké chuti s lehkým nádechem jablka je to pravé pro poklidné přátelské setkání. Tento nápoj příjemně oživí každé večerní posezení.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Citrus

• 4 dl jablečného džusu

• 2 dl sody

• ½ jablka

• led

Připravený džbán naplňte asi do ¾ ledem a zalijte ho Fernetem Stock Citrus.

Následně přilijte džus a sodu. Nakonec přidejte natenko nakrájené plátky jablka. Vše důkladně promíchejte. Skleničky můžete ozdobit tenkým plátkem jablka.

Citrus Cucumber

Okurková limonáda si rok co rok získává více příznivců a stává se hitem každého letního večírku. Spojíte-li hořkosladkou chuť okurky a svěží Fernet Stock Citrus, vznikne skutečný gurmánský zážitek. Jednoduše tak okouzlíte každého na zahradní party, která je jako stvořená právě pro popíjení drinku Citrus Cucumber!

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí okurkové limonády

• led

Ozdoba: ½ salátové okurky, citron

Okurková limonáda: Na přípravu okurkové šťávy použijte jednu menší salátovou okurku. Oloupejte ji a nakrájejte na větší kusy, které vložte do odšťavňovače.

Přidejte citrónovou šťávu z jednoho vymačkaného středního citrónu. Dále vmíchejte cukrový sirup, který vytvoříte z 3 polévkových lžic cukru a stejného množství horké vody. Přidejte 3 dl sody.

Postup: Do džbánu nalijte Fernet Stock Citrus a okurkovou limonádu. Nakonec přidejte slabé plátky salátové okurky a citronu a nápoj dobře promíchejte. Nechte vychladit a nalévejte do sklenic s ledem.

Metaxa Spicy

Zázvor potěší všechny, kteří to mají rádi ostré :) Kombinace Metaxa – zázvor – pomeranč, to přímo evokuje horký letní den – a přitom se díky němu krásně osvěžíte.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 2 plátky zázvoru

• 2 plátky pomeranče

• 1 lžička třtinového cukru

• 1 cl limetkové šťáva

• 6 cl soda

S třtinovým cukrem rozdrťte plátky zázvoru a pomeranče. Přidejte šťávu z 1/2 limetky a zasypejte tříští.

Přidejte Metaxu a zalijte sodou. Vše důkladně promíchejte.

Dosypejte tříšť, ozdobte plátkem limetky, plátkem zázvoru a přidejte brčko.

Melounové mojito

Co by to bylo za léto bez nějakého toho drinku na zahradě, terase nebo na balkóně? Naučte se připravit skvělé melounové mojito, které vás okamžitě přenese na tropickou pláž. Letní atmosféru máte přímo ve svých rukou!

NA 1 DRINK

• zhruba 7 kostek bezpeckového melounu Bouquet

• 4 cl světlého rumu (například Bacardi Carta Blanca)

• limetka

• 10 lístků máty

• 3 lžičky třtinového cukru

• soda na dolití

Do mixéru vložte meloun a rozmixujte. Do sklenice hoďte nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a rozmačkejte je například pomocí vařečky. Přidejte rozmixovaný meloun. Po okraj sklenice nasypte drcený led. Nalijte světlý rum a dolijte sodou. Na sklenici naaranžujte trojúhelníček melounu a doplňte snítkou máty.

Citrus Limono

Marně byste hledali něco více osvěžujícího než ledovou citronádu z čerstvě vymačkaných citrónů. K létu prostě neodmyslitelně patří tyto žluté šťavnaté plody, a proto si vychutnejte kousek exotiky i u vás doma. Přidejte k limonádě trochu Ferneta Stock Citrus, který podpoří citrónovou chuť drinku a dá mu patřičný říz.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí citronové limonády

• led

Ozdoba: ½ citronu, limetky, hrst lístků máty

Citronová limonáda: Nejprve připravte cukrový sirup, na který budete potřebovat zhruba 3 polévkové lžíce cukru. Ty rozpusťte ve stejném množství horké vody.

Dále vymačkejte citrónovou šťávu z jednoho středního citrónu. Vše zřeďte 4 dl sody.

Postup: Džbán naplníme ledem a zalijeme Fernetem Stock Citrus spolu s citronovou limonádou. Přidáme plátky citronu, limetky, lístky máty a vše dobře promícháme.

Bohemian (Moravian) Sour

Překvapte své hosty sofistikovaným koktejlem, který dokonale kombinuje sladké a kyselé chutě.

NA 1 DRINK

4 cl Slivovitz Kosher R. JELÍNEK 5 y. o. (5letá)

2 cl citronové šťávy

1 cl cukrového sirupu

1 kávová lžíce vanilkového cukru

2 cl vaječného bílku

pomerančová nebo citrónová kůra a sušená švestka

Všechny ingredience dobře protřepejte v šejkru a přelijte do nízké sklenice. Ozdobte kůrou z citrusů a sušenou švestkou.

Bavorák

Perfektní spojení tradiční hořkobylinné chuti Fernetu Stock s osvěžujícím tonikem se stalo legendární kombinací. Kultovní drink vás příjemně ochladí a dodá tu správnou atmosféru vašeho setkání s přáteli.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Originál nebo Fernetu Stock Citrus

• 6 dl Toniku dle vašeho výběru

• ½ citronu

• Led

Vysokou sklenici naplňte ledem. Přes led nalijte 0,5 dl (většího panáka) vybraného druhu Fernetu Stock a vše zalijte 1,5 dl oblíbeného toniku.

Vložte plátek citronu a promíchejte.

TZ, (klam), foto: archiv firem

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron jablko rum nápoje sklenice nápoj koktejl limonáda limetka letní drinky sodovka koktejl recepty na nápoje letní koktejly Fernet Stock

Návrhy pro vás

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Prostřeno!
Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno!
Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Svědek z Černobylu: Okupanti v okolí vraždili i děti, my jsme je vyhnali bez boje Prasečí ledvina v lidském těle překonala očekávání lékařů. Nabízí se léčba smrtelných chorob Od hladu k luxusu: Příběh „nejlepší rýže světa“ dobyl svět. Jak obstála v testu CNN?

prima-zeny

Lékař, který držel v rukou srdce: Příběh doktora Horna inspiroval seriál Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek

prima-zoom

Proč tolik lidí nenávidí AI? Adolf Hitler měl malé přirození a chyběl mu testosteron. Kontroverzní nový výzkum se opírá o jeho DNA Únos letadla skončil hromadnou sebevraždou. Hudební skupina tvořená sourozenci byla Sověty podvedena

prima-fresh

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

prima-cool

Nové fotky z Nolanovy Odyssey Chce se vrátit jako Edward do Stmívání? Robert Pattinson odpověděl připojený na detektor lži Nejžhavější romance ovládne Valentýna. Nový trailer ukazuje spalující touhu hvězd Barbie a Euforie

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Tajemství dlouhých zimních večerů: Přástky byly veselé a ne moc mravné... Trik s igelitovým sáčkem může zachránit vadnoucí kapradinu 30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.