Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyzkoušejte 12 nových letních drinků, které jsou zábavné a příjemně osvěžující

Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

  • Zavřít
Nové letní drinky

Nové letní drinky Zdroj: archiv Fernet

Teplé počasí a prodlužující se dny přímo vybízí k cestám k vodě, na party a ke grilovačkám s kamarády. Ať už preferujete bouřlivější setkání nebo oddych na slunkem prohřáté pláži, důležité je navodit tu správnou pohodovou atmosféru. V každém případě jistě uvítáte společnost letního drinku.

Seznam.cz banner

Bílý zázvorák

Bílý rum je jedním z nejoblíbenějších komponentů pro letní koktejly. Pokud už vás nudí klasické mojito, zkuste tentokrát jednoduchý drink, který vás určitě bude bavit.

NA 1 DRINK

• 6 cl Božkov Bílý

• 12 cl zázvorové pivo nebo zázvorový tonik

• limeta

Vysokou sklenici naplňte ledem, přidejte Božkov Bílý a dolijte zázvorovým pivem nebo tonikem. Ozdobte limetou a servírujte.

Hruška se zázvorovou limonádou

Do koktejlu s hruškovicí patří kompotovaná hruška, která ostré pálence dodá sladký kontrast. Panákovou variantu, oblíbenou na horách, doplňte v létě osvěžující zázvorovou limonádou a pikantním čerstvým zázvorem.

NA 1 DRINK

• 4 cl hruškovice Williams R. JELÍNEK

• 25 cl zázvorové limonády

• zázvor

• kompotovaná hruška

• led

Vysokou sklenici naplňte ledem, na který postupně nalijte hruškovici Williams a zázvorovou limonádu. Nakonec ozdobte zázvorem a kompotovanou hruškou.

Citrus Grappino

Lehký a svěží koktejl s jemným hroznovým nádechem si jistě zamilujete. Snoubí se zde chuť hroznové šťávy s citrusem, což je prostě neodolatelná kombinace. Nechte se okouzlit lákavým Citrus Grappino a uvidíte, že nezůstane jen u jednoho drinku.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí hroznové limonády

• led

Ozdoba: hroznové víno, ½ citronu

Hroznová limonáda: Na přípravu hroznové šťávy budete potřebovat zhruba 300 g hroznového vína. Víno omyjte a vložte do odšťavňovače. TIP: Ideální je použít bezpeckové hroznové víno. Šťávu zřeďte 3 dl sody.

Postup: Džbán naplňte ledem a zalijte Fernetem Stock Citrus a sodou s hroznovou šťávou. Přidejte kuličky hroznového vína překrojené na půlky a plátky citronu. Dobře promíchejte.

Metaxa Cucumber

Okurka je velmi osvěžující a skvěle se hodí do letních koktejlů díky své neutrální chuti. S Metaxou vytvoří lehký drink, který je radost popíjet.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 1 cl cukrový sirup (50 % vody, 50 % cukru)

• 2 cl limetková šťáva

• 3 plátky salátové okurky + čerstvá bazalka

• 8 cl Tonic

Do sklenice vložte 3 plátky salátové okurky a limetkovou šťávu. Přidejte cukrový sirup, vymadlujte paličkou a dosypejte kostkovým ledem. Zalijte Metaxou a tonikem. Zamíchejte a ozdobíme plátkem okurky a lístkem bazalky.

Black Spiced & Apple

Mezi rumy Captain Morgan vévodí tmavý Black Spiced nejen svou barvou, ale i podmanivou chutí a množstvím alkoholu. Už při prvním ochutnání ucítíte skořici, hřebíček a zázvor, následovat budou kouřové tóny vanilky, kokosového ořechu a dubu.

Kořeněný mok nejlépe doplní šťavnatá jablka. Rum dodá drinku plné aromatické tělo, jablečný džus ho zase obohatí o svěžest a čerstvost, takže se vám bude příjemně pít.

NA 1 DRINK

• 4 cl Captain Morgan Black Spiced

• 20 cl jablečného džusu

• plátky jablka

Vysokou sklenici naplňte ledem a plátky jablka, pár si jich ale nechte na později.

Přes led přelijte Captain Morgan Black Spiced, následně přidejte jablečný džus.

Nakonec dozdobte zbylými kousky jablka.

Yellow Apple

Neobyčejné spojení hořké chuti s lehkým nádechem jablka je to pravé pro poklidné přátelské setkání. Tento nápoj příjemně oživí každé večerní posezení.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Citrus

• 4 dl jablečného džusu

• 2 dl sody

• ½ jablka

• led

Připravený džbán naplňte asi do ¾ ledem a zalijte ho Fernetem Stock Citrus.

Následně přilijte džus a sodu. Nakonec přidejte natenko nakrájené plátky jablka. Vše důkladně promíchejte. Skleničky můžete ozdobit tenkým plátkem jablka.

Citrus Cucumber

Okurková limonáda si rok co rok získává více příznivců a stává se hitem každého letního večírku. Spojíte-li hořkosladkou chuť okurky a svěží Fernet Stock Citrus, vznikne skutečný gurmánský zážitek. Jednoduše tak okouzlíte každého na zahradní party, která je jako stvořená právě pro popíjení drinku Citrus Cucumber!

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí okurkové limonády

• led

Ozdoba: ½ salátové okurky, citron

Okurková limonáda: Na přípravu okurkové šťávy použijte jednu menší salátovou okurku. Oloupejte ji a nakrájejte na větší kusy, které vložte do odšťavňovače.

Přidejte citrónovou šťávu z jednoho vymačkaného středního citrónu. Dále vmíchejte cukrový sirup, který vytvoříte z 3 polévkových lžic cukru a stejného množství horké vody. Přidejte 3 dl sody.

Postup: Do džbánu nalijte Fernet Stock Citrus a okurkovou limonádu. Nakonec přidejte slabé plátky salátové okurky a citronu a nápoj dobře promíchejte. Nechte vychladit a nalévejte do sklenic s ledem.

Metaxa Spicy

Zázvor potěší všechny, kteří to mají rádi ostré :) Kombinace Metaxa – zázvor – pomeranč, to přímo evokuje horký letní den – a přitom se díky němu krásně osvěžíte.

NA 1 DRINK

• 4 cl Metaxy 5*

• 2 plátky zázvoru

• 2 plátky pomeranče

• 1 lžička třtinového cukru

• 1 cl limetkové šťáva

• 6 cl soda

S třtinovým cukrem rozdrťte plátky zázvoru a pomeranče. Přidejte šťávu z 1/2 limetky a zasypejte tříští.

Přidejte Metaxu a zalijte sodou. Vše důkladně promíchejte.

Dosypejte tříšť, ozdobte plátkem limetky, plátkem zázvoru a přidejte brčko.

Melounové mojito

Co by to bylo za léto bez nějakého toho drinku na zahradě, terase nebo na balkóně? Naučte se připravit skvělé melounové mojito, které vás okamžitě přenese na tropickou pláž. Letní atmosféru máte přímo ve svých rukou!

NA 1 DRINK

• zhruba 7 kostek bezpeckového melounu Bouquet

• 4 cl světlého rumu (například Bacardi Carta Blanca)

• limetka

• 10 lístků máty

• 3 lžičky třtinového cukru

• soda na dolití

Do mixéru vložte meloun a rozmixujte. Do sklenice hoďte nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr a rozmačkejte je například pomocí vařečky. Přidejte rozmixovaný meloun. Po okraj sklenice nasypte drcený led. Nalijte světlý rum a dolijte sodou. Na sklenici naaranžujte trojúhelníček melounu a doplňte snítkou máty.

Citrus Limono

Marně byste hledali něco více osvěžujícího než ledovou citronádu z čerstvě vymačkaných citrónů. K létu prostě neodmyslitelně patří tyto žluté šťavnaté plody, a proto si vychutnejte kousek exotiky i u vás doma. Přidejte k limonádě trochu Ferneta Stock Citrus, který podpoří citrónovou chuť drinku a dá mu patřičný říz.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernet Stock Citrus

• 5 dl domácí citronové limonády

• led

Ozdoba: ½ citronu, limetky, hrst lístků máty

Citronová limonáda: Nejprve připravte cukrový sirup, na který budete potřebovat zhruba 3 polévkové lžíce cukru. Ty rozpusťte ve stejném množství horké vody.

Dále vymačkejte citrónovou šťávu z jednoho středního citrónu. Vše zřeďte 4 dl sody.

Postup: Džbán naplníme ledem a zalijeme Fernetem Stock Citrus spolu s citronovou limonádou. Přidáme plátky citronu, limetky, lístky máty a vše dobře promícháme.

Bohemian (Moravian) Sour

Překvapte své hosty sofistikovaným koktejlem, který dokonale kombinuje sladké a kyselé chutě.

NA 1 DRINK

4 cl Slivovitz Kosher R. JELÍNEK 5 y. o. (5letá)

2 cl citronové šťávy

1 cl cukrového sirupu

1 kávová lžíce vanilkového cukru

2 cl vaječného bílku

pomerančová nebo citrónová kůra a sušená švestka

Všechny ingredience dobře protřepejte v šejkru a přelijte do nízké sklenice. Ozdobte kůrou z citrusů a sušenou švestkou.

Bavorák

Perfektní spojení tradiční hořkobylinné chuti Fernetu Stock s osvěžujícím tonikem se stalo legendární kombinací. Kultovní drink vás příjemně ochladí a dodá tu správnou atmosféru vašeho setkání s přáteli.

NA 4 DRINKY (1 DŽBÁN)

• 2 dl Fernetu Stock Originál nebo Fernetu Stock Citrus

• 6 dl Toniku dle vašeho výběru

• ½ citronu

• Led

Vysokou sklenici naplňte ledem. Přes led nalijte 0,5 dl (většího panáka) vybraného druhu Fernetu Stock a vše zalijte 1,5 dl oblíbeného toniku.

Vložte plátek citronu a promíchejte.

TZ, (klam), foto: archiv firem

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron jablko rum nápoje sklenice nápoj koktejl limonáda limetka letní drinky sodovka koktejl recepty na nápoje letní koktejly Fernet Stock

Návrhy pro vás

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce Kuře

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček


Přečtěte si také

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Prostřeno!
Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Program vlády? V režii ANO. Motoristé ani SPD všechny své sliby nesplní Hovězí maso se stává luxusem. Před jeho zdražováním varuje i ministr zemědělství Summit s Putinem? Až bude reálná dohoda o míru, prohlásil Trump

prima-zeny

Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti Premiéra Farmy Vojta Kotka už dnes ve 20:15 na Primě: Táta mi chybí každý den, říká herec ve zpovědi Bára predikuje vítězství Mie. Nechápu, že jim to nedochází. Má je omotané, říká

prima-zoom

První popravená čarodějnice v Anglii Zvyknout si na změnu času trvá nejméně den. Zrušení odsuzované praxe je v nedohlednu Slavná hudba od Beethovena léčí rakovinu? Vysvětlujeme pravdu za virální senzací a překrouceným výzkumem

prima-fresh

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

prima-cool

Trailer: Kriminálka Cesta zločinu Spider-Man 4 má smůlu. V největším kině v Česku ho neuvidíte Star Wars od Davida Finchera byly zaříznuty. Režisér Klubu rváčů neprotlačil svůj hlavní požadavek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

České perly funkcionalismu: Vila Tugendhat, Molochov či Baťův mrakodrap Přeberte domácnost tak, abyste se do Vánoc zbavili nepotřebných věcí Podzimní prázdniny: Kam s dětmi, když je chladno, větrno a deštivo?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.