Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Blog šéfredaktorky
Blog šéfredaktorky

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 2.díl

Nezapomenutelné hlášky z pořadu Ano šéfe!

Nezapomenutelné hlášky z pořadu Ano šéfe!

  • Zavřít
Nezapomenutelné hlášky z pořadu Ano šéfe!

Nezapomenutelné hlášky z pořadu Ano šéfe!

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

Seznam.cz banner

Hlášky z restaurace Wirtshaus in der Pupplinger Au, Bavorsko

"Německý pořádek dostává těžce na prdel!"

"Na to, že je devátej květen, ruská objednávka uprostřed Bavorska zní docela odvážně.

Šéfa zaujme digitální poutač. Další bizarní podnik, zdá se…"

"Já myslel, že gastroporno se točí jen ve východním Německu… Ono to ale proniklo až do Bavorska."

"O dvě věci mám v tomhle lokálu velkou starost: Jsou to tyhle játra a tvoje a Romanovy játra."

"Do kuchyně může i pejsek."

"Den jak korálek a bordel jak v tanku."

"Na tomhle vozíš domu ožralý?"

"Já bych jim ten osmatřicátej snad odpustil!"

"Nám se podařilo zkřížit brambory s filckama, ty se samy škrábou."

"Tajuplný zámek udělá ze Zdeňka Pohlreicha Bavoráka."

Servírování jehněčího kolínka: "Je třeba vyladit tu sóse, aby to mělo tu farbe,"

Sabrina ochutná koleno: „Dobrý!“… „Dostane orgáč…"

"Bavorská zábava může být hodně bizarní."

Zdeněk: "Kde jsou vejce? Kdybych byl vejce, kde bych byl?" Roman: "Vem si támhlety, tam nedosáhneš!" Zdeněk: "Už jsi se někdy posral v náručí medvěda? Tak si dej bacha!"

"Hezký, jednoduchý, to už jsme zapomněli takhle vařit…"

"Kdybyste se neurazili, tak dám tady něco malýmu do kolíbky…"

Se šéfem je vaření radost
Fotogalerie

Se šéfem je vaření radost

Hlášky z restaurace Rybářská bašta, Praha-Hostivař

"Já mám žízeň, že bych mohl chlastat ve dvou hospodách najednou!"

"Tady proběhla rekonstrukce těsně po tom, co začala perestrojka…"

"Můžete tady tu armádu chutí dát někam pryč? Mně se zvedá žaludek, když se na to koukám."

"Hostivařský utopenec – to je tady z přehrady? To je chuťovka…

Dát si u vody utopence, to je bizarre…"

"Co je salát Marseylle s tvrdým y?"

"Salát Monako: Kdybyste v Monaku dala někomu krabí tyčinky, tak vás přejedou formulí 1 tam a zpátky…"

"Ryby a sýr se nedávaj dohromady: Nikdy, prostě nikdy!!!"

"Jednou vymyslím světovou zbraň a všechny je zastřelím najednou!"

"Sladký je to jak hovno od nutrie…"

"Tuhle vůni jsme naposledy cítit ve dvaasedmdesátým u okýnka na vojně."

"Kreativita: Tyčinky, ještě menší tyčinky, má mě rád, nemá mě rád, vole…"

Majitel: „Takže sem někdo přijde a řekne si: Tady to vede nějakej pitomec?“ Zdeněk: „Přesně tak.“

"Zbav se tý svý minulosti…"

„Já se nedivím, že jde někdo načazenej z diskotéky a urve to. Já bych to urval úplně střízlivej…“

(o automatu na kuličky)

"Nejbrutálnější jsou zářivky na stromě."

Scénka s personálem, majitelem, plesnivými jahodami z kompotu a sektem. „Tady jsem podlehl přání dealera…“

„Ty seš úplně perverzní!“ (Zdeněk cloumá s poutákem na zmrzlinu.)

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 1.díl
Blog šéfredaktorky

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 1.díl

Hlášky z restaurace Letem světem, Praha - Petrovice

"Tady bych chtěl mejt nádobí…"

"Určitě je to nepříjemnej pocit pro každýho kuchaře, když vidí, jak jeho jídlo mizí v koši."

Majitel: "Hrubý rozpočet je za dva miliony…" Zdeněk: "Takže čistej za pět…"

"Je to málo slaný. To se českejm kuchařům moc nestává, ale ty seš z Brna?"

Zdeněk: "Nálada celkem dobrá?“ Kuchař: „To přejde…“ Zdeněk: „Tomu se říká brněnskej otimismus…“

Hlášky z restaurace Excalibur, Moravská Třebová

"Zajímalo by mě, kde je tady nejbližší drogovej trh, tam musej bejt kluci asi každou chvíli…“

"Opékaný brambory přímo z friťáku? Jak jinak… Jaká je polévka? Asi mokrá…“

"Tohle není hospoda, to je vysavač na energii. Splachovadlo energie!"

"Každé jídlo zasekává ten meč hloub a hloub do toho podniku…“

„Mám několik nápadů na nový menu: Dračí tváře v páře, dračí oči v moči“

"Když jsem byl na vojně, tak jsme snad vařili lepší věci."

"Hospoda je záchrannej člun. Kdo nevesluje, jde přes palubu.“

"Ty to solíš jak chodník, to žrádlo!"

Po pohledu na obsáhlé meníčko za 80 Kč: "Asi předělávaj Artuše na Jánošíka.“

"Někdy stačí jenom uklidit a vymalovat a zbavit se starého haraburdí."

"Chlapci, s vámi je domluva jak s posraným tanec…"

"Freedom! Bitva proti blafům pokračuje!"

Zdeněk po návštěvě kuchaře kuchaře v protialkoholní léčebně: „Jsem si dal vychladit flašku dneska a asi se na to vyseru.“

"Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudeme mít kde točit.“

Návrat: „Nenávidím, když mi někdo děkuje…“

Sdílejte článek
Štítky Německo restaurace Zdeněk Pohlreich kuchař hospoda Bavorsko Praha Monako

Návrhy pro vás

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu


Přečtěte si také

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Prostřeno!
Prostřeno: Bublanina Honzy Bendiga

Prostřeno: Bublanina Honzy Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Veganská bublanina pro Mirku

Prostřeno: Veganská bublanina pro Mirku

Prostřeno!
Prostřeno: Churdi armin a marikle podle Honzy Bendiga

Prostřeno: Churdi armin a marikle podle Honzy Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Masové a veganské holubky podle Jana Bendiga

Prostřeno: Masové a veganské holubky podle Jana Bendiga

Prostřeno!
Prostřeno: Chudá polévka

Prostřeno: Chudá polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Nachos mix Honzy Bendiga

Prostřeno: Nachos mix Honzy Bendiga

Maso
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Maso
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Magory nemůžeme mít ve vládě, řekl Jurečka k Turkovi. Má mandát od voličů, zastal se ho Rajchl Málem došlo na facky v publiku Show Jana Krause. To nedělejte, reagoval obratem moderátor Dron zachytil zkázu Myrnohradu na Ukrajině. Záběry ukazují, že ho Rusové proměnili v město duchů

prima-zeny

Hradní pán má být konstantou, říká Vojta Kotek. Humor a horor ve hře mu připadají boží Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže Jsem ráda, že vyšla naše strategie, oslavuje triumf Mii Daniela. Role věrné jí seděla víc

prima-zoom

Lvice roztrhala návštěvníka zoo Při nejkrvavějším únosu sovětského letadla zahynulo 81 lidí. Moskva přinutila pozůstalé mlčet Explozivní zkáza ruských tankerů. Ukrajinci vzali prosazování sankcí do vlastních rukou

prima-fresh

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

prima-cool

Jason Statham jako ochránce v obklíčení První ohlasy na Avatara 3: podle kritiků má své problémy, ale chytne a nepustí Sci-fi propadák roku je nečekaně brzy online. Situace je však malinko složitější

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Barborky: Kdy je trhat, jak se o ně starat a co jejich květy věští? Vánoční výzdoba v Bílém domě: Trump z lega i stovky motýlů Návod, jak snadno vyrobit krmítko pro ptáky i zimní dekoraci v jednom

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.