Předkrmy
- lososový tatarák None
Postup přípravy
- kopr 2 lžíce
- citronová šťáva (z 1 ks - volitelné ) None lžíce
- dijónská hořčice 50-60 g
- kapary None
- olivový extra panenský olej 1 lžíce
- sůl None
- černý pepř None
- bílé pečivo None
Postup přípravy
Maso z filetu nakrájíme, naškrábeme, nasekáme nebo pomeleme najemno
Cibulku, kapary, čerstvý umytý kopr taktéž nakrájíme najemno
(Platí čím jemnější, tím lepší
)Dijonskou hořčici, olivový olej a citronovou šťávu z jednoho citronu našleháme v misce do hladké esence
Osolíme a opepříme
Poté všechny ingredience smícháme a necháme odležet v chladničce
Před podáváním porce ozdobíme snítkou kopru a půlměsíčkem citronu
Podáváme s pečivem, nejlépe s nasucho opečenou bagetkou a kouskem másla
Předkrmy:
Lososový tatarák, opečená bagetka
Ingredience:
500 g čerstvého filetu z lososa bez kůže a kostí2 lžíce čerstvého koprucitronová nebo limetková šťáva z 1 ks50-60 g dijonské hořčice1-2 jarní cibulkykapary dle chuti1 lžíce olivového extra panenského olejesůlčerstvě namletý černý pepřbílé pečivo k podávání