Suroviny
- kuřecí maso 800 g
- koření na gyros 0.75 sáček
- pórek 1 ks
- kečup
- kukuřice 1 plechovka
- majonéza
- čínské zelí 1 ks
- olej
- sůl špetka
Postup přípravy
Kuřecí prsa jemně nasolíme a smícháme s kořením na gyros. Na trošce oleje maso opečeme doměkka, vydusíme šťávu a necháme vychladnout. Poté si očistíme a nakrájíme pórek a zelí, scedíme plechovku s kukuřicí. Do větší mísy budeme vrstvit: kuřecí maso, nakrájený pórek, vrstvu jemného kvalitního kečupu, kukuřici, vrstvu majonézy, nakrájené čínské zelí.
Mísu přikryjeme a nechámeuležet v chladu, teprve až před podáváním salát promícháme, v případě nutnosti dochutíme a podáváme s bílým pečivem.