Prostřeno: Roastbeef

Mlátička a umělec

Moje hodnocení
62x

I když na roastbeef chodíváme spíš někam do podniku, není nic složitého si na tom, si jej připravit sami doma.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Hovězí roštěnou svážeme provázkem, nasolíme, opepříme, potřeme hořčicí a posypeme kořením. Necháme jí v lednici marinovat nejlépe přes noc.
  2. Roštěnou poté vyjmeme z marinády, zprudka opečeme na pánvi a dáme do trouby na 80°C. Pečeme za občasného potírání marinádou, dokud nemáme v jádru masa 50°C.
  3. Poté maso vyjmeme a necháme vychladit. Po zchladnutí krájíme na tenké plátky.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty