Prostřeno: Jehněčí kotlíkový guláš
Jehněčí kotlíkový guláš
Jehněčí kotlíkový guláš
Kotlíkový guláš je klasika. Ozvláštněte ho tentokrát jehněčím masem.
Postup přípravy
- V kotlíku na rozehřátém oleji s máslem orestujte nakrájenou cibuli a přidejte na kostky nakrájené jehněčí maso.
- Opečte, osolte, opepřete, přidejte sladkou papriku, krátce zarestujte, přidejte rajčata, koření, zalijte vývarem, vínem a duste zhruba 40 min.
- Poté přidejte na másle opečené kostičky brambor a kolečka mrkve a cibule.
- Vše duste dalších 10 minut, nakonec dejte nasekanou petržel a podávejte s chlebem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící