Hlavní
- olivový olej 2 lžíce
Postup přípravy
Krkovičku, kterou jsme na tři hodiny dali do marinády z oleje a koření, upečeme v troubě. Na pánvi uděláme těsně před příchodem hostů panenku. Jako přílohu podáváme pečenou japonskou dýni hokkaidó a domácí chléb.
Domácí chléb
Ingredience: 8 lžic hladké mouky1 vajíčko5 lžic bílého jogurtusůl, pepř
postup:
Vše zamícháme a pečeme na pečicím papíře. Příloha Originál řecké tzatziky
Ingredience: řecký bílý jogurt1 okurkapepř, sůlčesnek2 lžíce olivového oleje extra virgin
postup:
Okurku nastrouháme a vymačkáme vodu. Přidáme pepř, česnek, sůl, olivový olej a řecký bílý jogurt.
Hlavní chod
Krkovička se skamarádila s panenkou a šla na vandr do Japonska
Ingredience:
- 500 g krkovičky
- 500 g panenky
- koření dle chuti
- olej
- dýně hokkaidó