Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kousněte si do čaje! Vyzkoušejte 5 nových receptů s MatchaTea

Kousněte si do čaje!

Kousněte si do čaje! Zdroj: archiv MatchaTea.cz

  • Zavřít
Kousněte si do čaje!

Kousněte si do čaje! Zdroj: archiv MatchaTea.cz

Čaj je bezpochyby jedním z nejpopulárnějších nápojů na světě. Lidé jej pijí ráno, večer i přes den, horký i ledový, v nejrůznějších variacích. Věděli jste ale, že se do čaje můžete také „zakousnout“ a vychutnat si jej i jinak než v podobě nápoje?

Seznam.cz banner

Trendem poslední doby je přidávat čaj do nejrůznějších pokrmů, sypat zde ale čajové lístky není úplně nejšťastnější nápad. Ideální pro přípravu pokrmů je drcený práškový čaj MatchaTea, který kromě praktického použití nabízí také spoustu zdravotních benefitů.

MatchaTea obsahuje velké množství antioxidantů označovaných katechiny, podstatnou část tvoří katechin EGCG, který podporuje zrychlení metabolismu. Dále je bohatý na aminokyselinu L-theanin, která dokáže uklidnit mysl, zvyšuje soustředění, paměť a zlepšuje náladu. Obsahuje také vlákninu, proteiny, vitaminy (A, E, C) a minerály (železo, vápník, draslík, zinek).„Důležitou látkou je theofylin, který stimuluje podobně jako kofein, na rozdíl o něj je však uvolňování energie postupné,“ dodává Petr Patočka, odborník z MatchaTea.cz.

No a co se tedy dá z tohoto zeleného zázraku vykouzlit?

MatchaTea cookies

MatchaTea cookies; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience:

• 1 hrnek změklého másla

• 1 hrnek cukru

• 2 vejce

• 1 čajová lžička vanilky

• 3 hrnky polohrubé mouky

• ½ čajové lžičky prášku do pečiva

• ½ čajové lžičky soli

• 1 ½ čajové lžičky MatchaTea

Postup přípravy:

1. Ve velké míse utřete dohromady máslo s cukrem.

2. Přidejte vejce a vanilku.

3. Přidejte mouku, prášek do pečiva, sůl a pořádně promíchejte.

4. Vezměte zhruba polovinu směsi a dejte ji bokem do ledničky.

5. Do zbylé části směsi přidejte prášek MatchaTea a míchejte tak dlouho, dokud se barva úplně nerozprostře, a také uložte do ledničky. Nechte odležet 15–20 minut.

6. Po odležení vytáhněte obě těsta z lednice, rozdělte na části podle potřeby a každé zvlášť rozválejte. Následně je položte na sebe vždy jeden bílý a jeden zelený plát těsta a zarolujte. Vzniknou vám dlouhé válce.

7. Zarolované válce ještě na chvíli nechte odležet v ledničce.

8. Vychladlé válce vytáhněte z lednice a nakrájejte na kolečka a ta pak naskládejte na plech vyložený pečicím papírem.

9. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C 12–14 minut.

10. Nechte vychladnout a můžete podávat.

MatchaTea palačinkový dort

Palačinkový dort s MatchaTea; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience na těsto:

• ¼ hrnku změklého másla

• 3 hrnky teplého mléka

• 6 velkých vajec

• 1 ½ hrnku hladké mouky

• 3 lžíce MatchaTea

• špetka soli

• ½ hrnku cukru

Postup přípravy těsta:

1. Ve velké míse smíchejte vejce, mouku, prášek MatchaTea, cukr a sůl.

2. Přidejte teplé mléko a máslo a míchejte, dokud není směs jemná.

3. Dejte do lednice a nechte zde alespoň 4 hodiny, nejlépe celou noc.

4. Odleželé těsto vytáhněte z lednice a rozehřejte na pánvi kousek másla tak, aby vytvořil opravdu tenkou vrstvu.

5. Z těsta smažte palačinky jednu za druhou, tak jak jste zvyklí.

Ingredience na náplň:

• 1 lžíce práškové želatiny

• 4 lžíce ledové vody

• 3 hrnky plnotučné smetany

• 1/3 hrnku práškového cukru

• 2 lžíce MatchaTea

Postup přípravy náplně:

1. V menší míse smíchejte želatinu se studenou vodou a nechte odstát několik minut.

2. Ve větší míse ušlehejte smetanu s práškovým cukrem, dokud neztuhne.

3. Želatinu s vodou lehce zahřejte, dokud se nerozpustí, ale nenechte ji vřít.

4. Za stálého míchání přidejte želatinu a prášek MatchaTea do ušlehané smetany. Míchejte tak dlouho, dokud se jednotlivé části úplně nespojí.

Dokončení:

Pro dokončení dortu pokládejte jednu palačinku na druhou, přičemž mezi ně budete dávat náplň. Navrch dejte také trochu náplně a na ozdobu ještě lehce posypte práškem MatchaTea nebo práškovým cukrem, případně dozdobte podle vlastních preferencí.

Nechte uležet v chladu alespoň hodinu a podávejte.

MatchaTea bábovka

Ingredience:

• 2 velká vejce

• 1 hrnek polohrubé mouky

• 2/3 hrnku cukru

• ½ hrnku změklého másla

• 1 lžička MatchaTea

• ½ lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy:

• Předehřejte troubu na 170 °C.

• Přidejte cukr k máslu a poté postupně přidávejte vajíčka. Vše důkladně promíchejte.

• Smíchejte dohromady polohrubou mouku, prášek do pečiva, MatchaTea a tuto směs poté přisypejte k máslu a vejcím.

• Vymažte formu máslem (můžete použít klasickou kulatou nebo podlouhlou, tzv. srnčí hřbet) a nalijte do ní celou směs.

• Pečte na 170 °C asi 30–40 minut dozlatova. Špejlí můžete kontrolovat, zda už je bábovka hotová.

MatchaTea makronky

Ingredience:

• 115 g mandlové mouky

• 150 g moučkového cukru

• 3 vaječné bílky

• 80 g krupicového cukru

• 90 g másla

• 1 polévková lžíce MatchaTea

Postup přípravy:

• Mandlovou mouku smíchejte s moučkovým cukrem a MatchaTea a důkladně přesijte přes síto, aby v ní nebyly žádné hrudky.

• Vyšlehejte z bílků pokojové teploty sníh a postupně k němu přisypte 30 g krupicového cukru. Šlehejte tak dlouho, dokud sníh není opravdu tuhý.

• Do sněhu přisypte zhruba jednu třetinu zelené směsi a důkladně smíchejte. Postup opakujte i se zbývajícími dvěma třetinami. Míchejte tak dlouho, dokud nedocílíte lesklé a hladké směsi bez bublinek.

• Směsí naplňte zdobicí pytlík a na plech vyložený pečicím papírem stříkejte kolečka o velikosti zhruba 2,5 cm a propíchejte párátkem všechny případné vzduchové bubliny v těstě.

• Makronky nechte schnout alespoň půl hodiny a poté vložte do trouby předehřáté na 160 °C, pečte 10–15 minut.

• Během pečení připravte náplň. Smíchejte hnědý cukr se změklým máslem.

• Makronky pomocí směsi slepte.

Matchamisu

Matchamisu; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience na těsto:

• 6 vajec

• 180 g cukru krupice

• 150 g hladké mouky

• 6 lžic oleje

• 6–8 g MatchaTea (3–4 sáčky)

Postup přípravy těsta:

1. Oddělte žloutky od bílků. Bílky vložte do mísy a šlehejte. Jakmile se začne tvořit sníh, přidejte cukr a šlehejte do úplného zhoustnutí.

2. Do pěny zašlehejte žloutky s olejem a nakonec vmíchejte opatrně mouku smíchanou s MatchaTea.

3. Těsto pořádně promíchejte a poté nalijte do vymazané a vysypané dortové formy nebo plechu.

4. Pečte na 170 °C v předehřáté troubě cca 10 minut.

Ingredience na krém:

• 1 balíček mascarpone (250 g)

• 3 žloutky

• 100 g cukru moučka

• 1 smetana ke šlehání

• 4 g MatchaTea (2 sáčky)

Postup přípravy krému:

1. Žloutky i cukr vyšlehejte do pěny, přidejte mascarpone a zamíchejte.

2. Zvlášť vyšlehejte sladkou šlehačku a nakonec smíchejte obojí dohromady i s MatchaTea.

3. Nechte odpočinout na chvíli v lednici.

Dokončení:

1. Jakmile je těsto hotové, nechte ho vychladnout a pak jej rozpulte.

2. Spodní polovinu vložte do pečicí formy a potřete zhruba polovinou krému. Poté na krém opatrně položte druhou polovinu těsta a potřete druhou polovinou krému.

3. Nakonec celý dort posypte jedním sáčkem MatchaTea, vložte do lednice a nechte pár hodin odležet.

PRIMA TIP: Do opravdového tiramisu se místo piškotového těsta dávají pekařské piškoty (lze použít i klasické).

Zdroj: MatchaTea.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky čaj jak na to vejce cukr sůl miska mouka prášek škola vaření máslo sladké pečení matcha tea těsto kypřicí prášek makronky nové recepty

Návrhy pro vás

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši Polévky

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky Sladké

Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Maso

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky Sladké

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva Předkrmy a chuťovky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé


Přečtěte si také

Maso
Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Polévky
Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Sladké
Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Prostřeno!
Prostřeno: Italské tiramisu sypané strouhanou bílou a mléčnou čokoládou, zdobené physalisem

Prostřeno: Italské tiramisu sypané strouhanou bílou a mléčnou čokoládou, zdobené physalisem

Prostřeno!
Prostřeno: Grilovaný vepřový tomahawk sous-vide s omáčkou chimichurri, smetanovými bramborami grenaille se slaninou a šalotkou, zdobený česnekovými a hráškovými výhonky

Prostřeno: Grilovaný vepřový tomahawk sous-vide s omáčkou chimichurri, smetanovými bramborami grenaille se slaninou a šalotkou, zdobený česnekovými a hráškovými výhonky

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová lososová polévka s čerstvými kousky lososa a krevetami, česnekovým crème fraîche a hráškovými výhonky

Prostřeno: Krémová lososová polévka s čerstvými kousky lososa a krevetami, česnekovým crème fraîche a hráškovými výhonky

Prostřeno!
Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem

Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky Sladké

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé

Maso
Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši Polévky

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Maso

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl Polévky

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Předkrmy a chuťovky
Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou Recepty

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Maso
Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Léta jsem žil v bludu, přiznal Kalousek. Voliče vidí jako fotbalový kotel, o vítězi má jasno Poslední rozloučení s Drábovou: Obřad se konal jen pro nejbližší. Lidé stáli i před kostelem Masivní požár letiště v Dháce: S plameny bojovaly desítky jednotek hasičů. Spoje byly zrušeny

prima-zeny

Táta Vojty Kotka natočil dojemné záběry. Hubísek Kotek je celý Vojta v jeho věku Vojta Kotek složil manželský test: V jednoduchém kvízu ukázal, jak dobře zná Radanu Tomáš byl připravený na roli zrádce jako nikdo. Že Bára navrhla jeho jméno, ho zranilo

prima-zoom

Slavný král prý měl 700 manželek Který sval v lidském těle je nejsilnější? Není to biceps. Ani jazyk Největší tankové ztráty všech dob. Sověti Němce překvapili a drtili, životnost T-34 ale byla problematická

prima-fresh

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši Jablečné cupcakes se skořicovým krémem podle Coolinářky

prima-cool

Kdo má hrát v nových Aktech X? Horor s vraždícím šimpanzem má výborné recenze. První trailer je pořádně drsný Proč nikdy nevznikne třetí Jump Street? Channing Tatum označil nezpochybnitelného viníka

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Letošní Vánoce ovládne retro styl. Trendy budou i vintage ozdoby a velké mašle. Krkonošské kyselo: Tradiční polévku s kváskem a houbami si zamilujete Muchomůrka zelená a pavučinec plyšový: Jak houby zabijáky poznáte?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.