Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kousněte si do čaje! Vyzkoušejte 5 nových receptů s MatchaTea

Kousněte si do čaje!

Kousněte si do čaje! Zdroj: archiv MatchaTea.cz

  • Zavřít
Kousněte si do čaje!

Kousněte si do čaje! Zdroj: archiv MatchaTea.cz

Čaj je bezpochyby jedním z nejpopulárnějších nápojů na světě. Lidé jej pijí ráno, večer i přes den, horký i ledový, v nejrůznějších variacích. Věděli jste ale, že se do čaje můžete také „zakousnout“ a vychutnat si jej i jinak než v podobě nápoje?

Seznam.cz banner

Trendem poslední doby je přidávat čaj do nejrůznějších pokrmů, sypat zde ale čajové lístky není úplně nejšťastnější nápad. Ideální pro přípravu pokrmů je drcený práškový čaj MatchaTea, který kromě praktického použití nabízí také spoustu zdravotních benefitů.

MatchaTea obsahuje velké množství antioxidantů označovaných katechiny, podstatnou část tvoří katechin EGCG, který podporuje zrychlení metabolismu. Dále je bohatý na aminokyselinu L-theanin, která dokáže uklidnit mysl, zvyšuje soustředění, paměť a zlepšuje náladu. Obsahuje také vlákninu, proteiny, vitaminy (A, E, C) a minerály (železo, vápník, draslík, zinek).„Důležitou látkou je theofylin, který stimuluje podobně jako kofein, na rozdíl o něj je však uvolňování energie postupné,“ dodává Petr Patočka, odborník z MatchaTea.cz.

No a co se tedy dá z tohoto zeleného zázraku vykouzlit?

MatchaTea cookies

MatchaTea cookies; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience:

• 1 hrnek změklého másla

• 1 hrnek cukru

• 2 vejce

• 1 čajová lžička vanilky

• 3 hrnky polohrubé mouky

• ½ čajové lžičky prášku do pečiva

• ½ čajové lžičky soli

• 1 ½ čajové lžičky MatchaTea

Postup přípravy:

1. Ve velké míse utřete dohromady máslo s cukrem.

2. Přidejte vejce a vanilku.

3. Přidejte mouku, prášek do pečiva, sůl a pořádně promíchejte.

4. Vezměte zhruba polovinu směsi a dejte ji bokem do ledničky.

5. Do zbylé části směsi přidejte prášek MatchaTea a míchejte tak dlouho, dokud se barva úplně nerozprostře, a také uložte do ledničky. Nechte odležet 15–20 minut.

6. Po odležení vytáhněte obě těsta z lednice, rozdělte na části podle potřeby a každé zvlášť rozválejte. Následně je položte na sebe vždy jeden bílý a jeden zelený plát těsta a zarolujte. Vzniknou vám dlouhé válce.

7. Zarolované válce ještě na chvíli nechte odležet v ledničce.

8. Vychladlé válce vytáhněte z lednice a nakrájejte na kolečka a ta pak naskládejte na plech vyložený pečicím papírem.

9. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C 12–14 minut.

10. Nechte vychladnout a můžete podávat.

MatchaTea palačinkový dort

Palačinkový dort s MatchaTea; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience na těsto:

• ¼ hrnku změklého másla

• 3 hrnky teplého mléka

• 6 velkých vajec

• 1 ½ hrnku hladké mouky

• 3 lžíce MatchaTea

• špetka soli

• ½ hrnku cukru

Postup přípravy těsta:

1. Ve velké míse smíchejte vejce, mouku, prášek MatchaTea, cukr a sůl.

2. Přidejte teplé mléko a máslo a míchejte, dokud není směs jemná.

3. Dejte do lednice a nechte zde alespoň 4 hodiny, nejlépe celou noc.

4. Odleželé těsto vytáhněte z lednice a rozehřejte na pánvi kousek másla tak, aby vytvořil opravdu tenkou vrstvu.

5. Z těsta smažte palačinky jednu za druhou, tak jak jste zvyklí.

Ingredience na náplň:

• 1 lžíce práškové želatiny

• 4 lžíce ledové vody

• 3 hrnky plnotučné smetany

• 1/3 hrnku práškového cukru

• 2 lžíce MatchaTea

Postup přípravy náplně:

1. V menší míse smíchejte želatinu se studenou vodou a nechte odstát několik minut.

2. Ve větší míse ušlehejte smetanu s práškovým cukrem, dokud neztuhne.

3. Želatinu s vodou lehce zahřejte, dokud se nerozpustí, ale nenechte ji vřít.

4. Za stálého míchání přidejte želatinu a prášek MatchaTea do ušlehané smetany. Míchejte tak dlouho, dokud se jednotlivé části úplně nespojí.

Dokončení:

Pro dokončení dortu pokládejte jednu palačinku na druhou, přičemž mezi ně budete dávat náplň. Navrch dejte také trochu náplně a na ozdobu ještě lehce posypte práškem MatchaTea nebo práškovým cukrem, případně dozdobte podle vlastních preferencí.

Nechte uležet v chladu alespoň hodinu a podávejte.

MatchaTea bábovka

Ingredience:

• 2 velká vejce

• 1 hrnek polohrubé mouky

• 2/3 hrnku cukru

• ½ hrnku změklého másla

• 1 lžička MatchaTea

• ½ lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy:

• Předehřejte troubu na 170 °C.

• Přidejte cukr k máslu a poté postupně přidávejte vajíčka. Vše důkladně promíchejte.

• Smíchejte dohromady polohrubou mouku, prášek do pečiva, MatchaTea a tuto směs poté přisypejte k máslu a vejcím.

• Vymažte formu máslem (můžete použít klasickou kulatou nebo podlouhlou, tzv. srnčí hřbet) a nalijte do ní celou směs.

• Pečte na 170 °C asi 30–40 minut dozlatova. Špejlí můžete kontrolovat, zda už je bábovka hotová.

MatchaTea makronky

Ingredience:

• 115 g mandlové mouky

• 150 g moučkového cukru

• 3 vaječné bílky

• 80 g krupicového cukru

• 90 g másla

• 1 polévková lžíce MatchaTea

Postup přípravy:

• Mandlovou mouku smíchejte s moučkovým cukrem a MatchaTea a důkladně přesijte přes síto, aby v ní nebyly žádné hrudky.

• Vyšlehejte z bílků pokojové teploty sníh a postupně k němu přisypte 30 g krupicového cukru. Šlehejte tak dlouho, dokud sníh není opravdu tuhý.

• Do sněhu přisypte zhruba jednu třetinu zelené směsi a důkladně smíchejte. Postup opakujte i se zbývajícími dvěma třetinami. Míchejte tak dlouho, dokud nedocílíte lesklé a hladké směsi bez bublinek.

• Směsí naplňte zdobicí pytlík a na plech vyložený pečicím papírem stříkejte kolečka o velikosti zhruba 2,5 cm a propíchejte párátkem všechny případné vzduchové bubliny v těstě.

• Makronky nechte schnout alespoň půl hodiny a poté vložte do trouby předehřáté na 160 °C, pečte 10–15 minut.

• Během pečení připravte náplň. Smíchejte hnědý cukr se změklým máslem.

• Makronky pomocí směsi slepte.

Matchamisu

Matchamisu; foto: archiv MatchaTea.cz

Ingredience na těsto:

• 6 vajec

• 180 g cukru krupice

• 150 g hladké mouky

• 6 lžic oleje

• 6–8 g MatchaTea (3–4 sáčky)

Postup přípravy těsta:

1. Oddělte žloutky od bílků. Bílky vložte do mísy a šlehejte. Jakmile se začne tvořit sníh, přidejte cukr a šlehejte do úplného zhoustnutí.

2. Do pěny zašlehejte žloutky s olejem a nakonec vmíchejte opatrně mouku smíchanou s MatchaTea.

3. Těsto pořádně promíchejte a poté nalijte do vymazané a vysypané dortové formy nebo plechu.

4. Pečte na 170 °C v předehřáté troubě cca 10 minut.

Ingredience na krém:

• 1 balíček mascarpone (250 g)

• 3 žloutky

• 100 g cukru moučka

• 1 smetana ke šlehání

• 4 g MatchaTea (2 sáčky)

Postup přípravy krému:

1. Žloutky i cukr vyšlehejte do pěny, přidejte mascarpone a zamíchejte.

2. Zvlášť vyšlehejte sladkou šlehačku a nakonec smíchejte obojí dohromady i s MatchaTea.

3. Nechte odpočinout na chvíli v lednici.

Dokončení:

1. Jakmile je těsto hotové, nechte ho vychladnout a pak jej rozpulte.

2. Spodní polovinu vložte do pečicí formy a potřete zhruba polovinou krému. Poté na krém opatrně položte druhou polovinu těsta a potřete druhou polovinou krému.

3. Nakonec celý dort posypte jedním sáčkem MatchaTea, vložte do lednice a nechte pár hodin odležet.

PRIMA TIP: Do opravdového tiramisu se místo piškotového těsta dávají pekařské piškoty (lze použít i klasické).

Zdroj: MatchaTea.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky čaj jak na to vejce cukr sůl miska mouka prášek škola vaření máslo sladké pečení matcha tea těsto kypřicí prášek makronky nové recepty

Návrhy pro vás

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí


Přečtěte si také

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Soutěžící
Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Novinky
Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Prahy a středních Čech. Úkolem je jídlo z horkovzdušné fritézy

Připravujeme Prostřeno! z Prahy a středních Čech. Úkolem je jídlo z horkovzdušné fritézy

Maso
Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Prostřeno!
Prostřeno: Vafle s překvapením podle Ondry

Prostřeno: Vafle s překvapením podle Ondry

Prostřeno!
Prostřeno: Cibulové smaženky

Prostřeno: Cibulové smaženky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society Sladké

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Restart mírových jednání? Zelenskyj míří do Turecka, chce oživit hovory s Ruskem Za výbuchem na polské železnici stáli Ukrajinci, oznámil Tusk. Podle něj spolupracovali s Rusy Souček nebude příště kapitán. Hráči nedostanou prémie, výbor rozčílilo chování k fanouškům

prima-zeny

Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci Novopečený tatínek Ondřej Rychlý se učí uznávat chyby. Z natáčení ve vězení měl depresi

prima-zoom

Největší požár v Praze zaměstnal 1000 hasičů Hitlerův trumf selhal. Spojenci pokročilou technologii zastavili chirurgickým bombardováním Fotka roku? Dokonalý snímek parašutisty před žhavým povrchem Slunce se plánoval dlouhé týdny

prima-fresh

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Vánoční tipy: adventní kalendáře s čajem, bylinkami, čokoládou i ovocnými kapsičkami

prima-cool

VIDEO: První trailer Odvážné Vaiany Tom Cruise si konečně převzal Oscara. Podívejte se na jeho dojemnou děkovnou řeč První fotky z nejočekávanější filmové fantasy. Adaptace herního fenoménu vypadá nádherně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé Vánoce podle zvěrokruhu: Shodnete se doma na vánočních dekoracích? Vyrobte si adventní věnec včas. Advent letos začíná už 30. listopadu!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.