Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Kozí sýry nejsou kvůli svému typickému aroma pro každého, ale pokud máte čerstvé i zralé sýry z kozího mléka rádi, máme pro vás 4 parádní nové recepty, které připravil Martin Škoda s Maruškou Doležalovou.

Seznam.cz banner

Koza nespásá louku jako sekačka nebo jako její kolegyně ovce. Vybírá si, například by nikdy nesežrala pokálenou trávu. Jde po tom nejlepším a nejvýživnějším a to se pak také odráží na kvalitě jejího mléka. Takže díky tomu je tak zdravé. Kozu dříve mívali na dvorku ti, co se nezmohli na krávu, větší kráva měla i větší vemeno a to hlásalo do vsi, že jeho majitel má naditější šrajtofli než chudák s kozou. Koza prostě bývala svým způsobem symbolem chudoby. Později, kdy jsme si byli všichni rovni, měla koza zase smůlu: nedojila tolik, jako kráva a navíc byla mlsná. Zatímco kráva vydržela odevzdaně stát na značce celý boží den, snědla, co jí bylo předloženo a dojila jako údernice, koza se domáhala pohybu a v jídle byla vybíravá. Inu ďábel rohatý, nepřizpůsobivý. Rehabilitace se u nás koza dočkala až v devadesátých letech minulého století, kdy si začali někteří odvážlivci pořizovat první stáda koz a zakládat ekochovy. Dnes už u nás kozí farmy můžeme počítat na desítky. Koza zůstala věrná malochovům, velké zvířecí fabriky by totiž nebyly schopny uspokojit její chutě.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu v 18.10 na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s kozím sýrem, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hamburger s kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou

Hamburgery u nás v posledních letech zažily obrovský boom a staly se králi mezi grilovanými dobrotami. Pokud jste i vy tomuto fenoménu propadli, možná rádi zkoušíte něco nového… A právě kozí sýr dá hamburgeru výjimečnou chuť. Přesvědčte se sami!

6 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 60 MINUT

Na maso:

1,2 kg předního hovězího (krk, nebo podplečí)

1 lžíce soli

1 lžička mletého černého pepře

1 lžička cukru

2 lžíce rostlinného oleje

6 x 50 g tvrdého tučného kozího sýra

oříšek másla

Na karamelizovanou cibuli:

500 g cibule

4 lžíce rostlinného oleje

3 lžíce cukru

3 lžíce citronové šťávy

sůl, bílý mletý pepř

Na servírování:

6 bulek

oříšek másla

1 hrst rukoly

2 rajčata

4 lžíce majonézy

1 lžíce dijonské hořcice

1 malá lžička medu

1. Maso rozkrájejte – libovější kusy semelte v mlýnku pouze jednou. Prorostlejší část, která bude tvořená hlavně tukem, nechte mlýnkem projet klidně 2 až 3 x. Díky tomu bude burger šťavnatý, ale zároveň si udrží dobrou strukturu.

2. Namleté maso ochuťte solí, pepřem a špetkou cukru. Pořádně promíchejte a nechte 20 minut odpočinout. Než se pustíte do přípravy placek, zkuste upéct malý kousek směsi, ať otestujete, jestli je maso dobře ochucené.

3. Pánev nebo gril rozehřejte na vyšší teplotu. Z masa vytvarujte šest zhruba 1,5 cm vysokých placek a maso mírně potřete olejem. Placky opečte z obou stran na pánvi, měly by stačit 3 minuty z každé strany. Maso zbytečně často neotáčejte. Poté placky potřete máslem, hezky to vylepší chuť, dejte na ně plátek sýra a přesuňte je do trouby vyhřáté na 200 °C (nebo zaklopte pánev hlubokou pokličkou) a nechte chvíli dojít.

4. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké půlměsíčky. V pánvi nebo hrnci rozpalte olej, přihoďte cibuli a naplno smažte asi 4 minuty. Poté přisypte cukr, teplotu snižte téměř na minimum a cibuli za občasného míchání duste asi 30 minut, nebo dokud nebude mít barvu jako karamel a nezbaví se přebytečné vody. Nakonec dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou.

5. Bulky rozpulte, opečte, a poté je potřete máslem. Majonézu smíchejte s hořčicí a medem. Spodní část bulek potřete majonézovým dipem, přidejte trochu rukoly, plátky rajčat a masové placky se sýrem. Horní část bulek potřete cibulkou. Burgery zaklopte a propíchněte špejlí.

Cheesecake z kozího sýra s třešněmi a rozmarýnem

Oblíbený dezert se tradičně připravuje z čerstvého sýra z kravského mléka. Ale pokud chcete ochutnat něco nového, zkuste kombinaci tvarohu, kozího sýra a voňavých třešní.

1 DORT / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na korpus:

150 g kakaových sušenek

50 g másla + na vymazání formy

Na náplň:

250 g čerstvého kozího sýra

250 g tvarohu

100 g cukru krupice

2 vejce

50 g zakysané smetany

citronová kůra

Na omáčku:

1 hrst třešní

3 lžíce třtinového cukru

1 snítka rozmarýnu

1. Formu o průměru 20 cm lehce vymažte máslem, dno i stěny vyložte pečicím papírem. Sušenky rozmixujte v robotu spolu s pokrájeným studeným máslem a napěchujte na dno formy.

2. Cukr v robotu promíchejte se sýrem a tvarohem. Přidejte vejce, zakysanou smetanu a citronovou kůru.

3. Troubu vyhřejte na 150 °C a dejte do ní misku s vodou, aby cheesecake nepopraskal. Koláč pečte 50 minut.

4. Třešně vypeckujte a svařte s cukrem a rozmarýnem na konzistenci husté omáčky. Odstraňte rozmarýn a nechte vychladnout.

5. Cheesecake nechte vychladnout, vyndejte z formy a polijte třešňovou omáčkou.

Salát s červenou řepou a zapečeným kozím sýrem

Pokud si rádi dáváte k večeři saláty, je potřeba kromě zeleniny přidat i něco navíc, aby vás jídlo dostatečně zasytilo. Zapečený kozí sýr a vlašské ořechy dodají dostatek bílkovin a zdravých tuků. A navíc si vážně moc pochutnáte!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na salát:

3 červené řepy

2 hrsti rukoly

2 hrsti polníčku

500 g kozího sýra s bílou plísní

1 hrst vlašský ořechů

1 hrst cherry rajčat (klidně více barev)

1 velká bílá bageta

3 lžíce másla

Na dresink:

6 lžic rostlinného oleje

2 lžíce bílého vinného octa

1 lžíce medu

1 lžíce dijonské hořčice

sůl, bílý pepř

1. Troubu rozehřejte asi na 180 °C, řepu zabalte do alobalu a pečte asi hodinu. Počkejte, až řepa vychladne a teprve poté ji oloupejte.

2. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte je na sucho na pánvi. Jakmile začnou kostičky chytat barvu, promíchejte je s máslem, udrží se více křupavé.

3. Ingredience na dresink dejte do zavařovací sklenice a důkladně protřepejte.

4. V míse promíchejte přepůlená rajčata s rukolou, polníčkem a dresinkem. Ochutnejte a podle potřeby dochuťte. Přidejte na půlměsíčky nakrájenou červenou řepu, kostičky opečené bagety a ořechy. Salát rozdělte na talíře.

5. Sýr pokrájejte na plátky a krátce zapečte pod grilem, povrch by měl lehce zezlátnout. Opečený sýr pak nandejte na jednotlivé porce salátu.

Meruňkové čatný

Sýry a ovoce tvoří perfektní chuťovou kombinaci. A pokud přidáte k ovoci i pikantní akcent, bude výsledek o to lepší. Výtečné čatný z medově sladkých meruněk se zázvorem a chilli chutná skvěle a s kozím sýrem ještě lépe!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 kg meruněk

3 velké cibule

1 lžíce oleje

3 cm čerstvého zázvoru

1 lžička chilli

1 stroužek česneku

1 hrst rozinek

2 lžíce jablečného octa

3 lžíce třtinového cukru

čerstvý kozí sýr a chléb k podávání

1. Meruňky vypeckujte a pokrájejte na kousky. Cibuli oloupejte a pokrájejte na drobno.

2. Cibuli zpěňte na troše oleje, přidejte meruňky a pomalu je duste. Přidejte nastrouhaný zázvor, chilli, utřený česnek, rozinky, ocet a cukr. Pomalu duste a průběžně míchejte, dokud se tekutina neodpaří a čatný nezačne houstnout. Ještě teplé plňte do sklenic.

3. Podávejte s čerstvým kozím sýrem a kvalitním chlebem.

Připravila: Klára Michalová, Foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky kuchyně cibule Hrdina kuchyně kozí sýr maso cukr sůl koza recept máslo pepř cheesecake Marie Doležalová kozí sýr Martin Škoda recepty s kozím sýrem

Návrhy pro vás

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society Sladké

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši


Přečtěte si také

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Novinky
Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Legenda americké CNN vzpomíná na sametovou revoluci: Praha 1989 je můj oblíbený příběh ON-LINE: Je důležitý, přinesl nám svobodu, řekl Babiš k 17. listopadu. Hanba, volali odpůrci Rusko nahání tisíce dezertérů: Za útěk z boje jim hrozí bití, vězení i návrat do „pekla“

prima-zeny

Ondřej opustil Zrádce. Videomaker se obětoval za Aničku a dal jí kartu života Lékař, který držel v rukou srdce: Příběh doktora Horna inspiroval seriál Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik

prima-zoom

Opravdu Lizzie Borden vraždila sekerou? Co se bude dít, když Velkou Británii zasáhne atomová bomba? Ve čtyřech ponorkách se otevřou tajné dopisy Záhadný zabiják postřílel rodinu, zřejmě si ji vybral náhodně. Čtyřletá dívka se osm hodin schovávala v autě

prima-fresh

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

prima-cool

Pattinson se chce vrátit do Stmívání Vetřelec 5: Sigourney Weaver natvrdo řekla, kdo zabránil jejímu návratu do role Ellen Ripley Největší film roku 2026: Nové fotky z Nolanovy Odyssey ukazují armádu i trójského koně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vyrobte si adventní věnec včas. Advent letos začíná už 30. listopadu! Jak na rychlení hvězdníku, aby kvetl na Vánoce? Babičky mu říkaly amarylka Tradiční dekorace z jablek nás provedou od podzimu do Vánoc

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.