Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Novinky Stracciatella – pod jedním slovem se skrývají hned tři typické chutě Itálie. Znáte je všechny?
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy