Suroviny
- steak z tuňáka
- Chilli paprička 1/2 ks
- Olivový olej
- petrželka
- Sůl
- Pepř
Na brambory
- malé brambory
- Máslo
- Česnek
- Rozmarýn
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Nejdříve si připravte česnekové brambory. Brambory umyjte, položte na alobal, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem, přidejte trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalte a nechte péct na grilu.
- Steaky z tuňáka osolte a opepřete z obou stran a potřete je olivovým olejem.
- Vložte je na rozpálený gril a opékejte maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím si připravte marinádu. V misce smíchejte olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku. Steaky vyndejte z grilu, potřete je marinádou a podávejte s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.