Suroviny
- steaky z tuňáka
 - chilli paprička 1/2 ks
 - olivový olej
 - hladkolistá petržel
 - sůl
 - pepř (čerstvě namletý)
 
Připravte grilovaného tuňáka podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
- Nejdříve připravte česnekové brambory. Brambory umyjte, položte na alobal, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem, přidejte trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalte a nechte péct na grilu.
 - Steaky z tuňáka osolte a opepřete z obou stran a potřete je olivovým olejem.
 - Vložte je na rozpálený gril a opékejte maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím připravte marinádu. V misce smíchejte olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku. Steaky vyndejte z grilu, potřete je marinádou a podávejte s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.