Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami

4 porce
do 30 minut
Tentokrát pro vás Zdeněk Pohlreich připravil na grilu opravdovou lahůdku. Steak z tuňáka. Nebojte se ho grilovat jen pár minut, jen když je uvnitř lehce syrový, má tu správnou a dokonalou chuť.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Nejdříve si připravte česnekové brambory. Brambory umyjte, položte na alobal, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem, přidejte trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalte a nechte péct na grilu.
  2. Steaky z tuňáka osolte a opepřete z obou stran a potřete je olivovým olejem.
  3. Vložte je na rozpálený gril a opékejte maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím si připravte marinádu. V misce smíchejte olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku. Steaky vyndejte z grilu, potřete je marinádou a podávejte s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.
Reklama

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami Foto:

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami Foto:

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami Foto:

Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama