Francouzská krajová variace na hlávkový salát
- salát 1 kus
Náplň
- niva 160-200 gram
Postup přípravy
Na stůl vystavíme k obdivu a k mírnému odpočinku mísu s umytými a vylisovanými plátky hlávkového salátu
Dále balzamikový ocet, olivový olej a mističky s francouzským droždím
Na talíř si postupně odlijeme zvlášť olivový olej a balzamikový ocet, lžičkou nasypeme hromádku droždí
Dle chuti využijeme barevné pepře
Salát namáčíme postupně do všech ingrediencí
Na stůl přidáme vlastnoručně „hand made“ nalámanou bagetu
Podáváme s vínem či s há dvě ó
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
PředkrmFrancouzská krajová variace na hlávkový salátIngredience:
|