Předkrm
- kozí sýr 100 g
Chléb
- pivo 200 ml
- voda 1 hrnek
- sůl 2.5 lžička
- cukr 1 lžička
- pšeničná mouka 3 hrnek
- žitná chlebová mouka 2 hrnek
- kmín 2 lžička
- droždí 1 lžička
- dýňová semínka 40 g
Postup přípravy
Chléb připravíme v domácí pekárně
Nastavíme základní program, střední propečenost kůrky, velikost 2
Podáváme s kozími sýry
Předkrm
Domácí kozí sýr upravený podle šafáře Palečka, podávaný s dýňovým chlebem
Ingredience:
- domácí kozí sýry různých druhů (cca 100 g od každého)
chléb:
- 1 hrnek (200 ml) světlého piva
- 1 hrnek vody
- 2,5 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 3 hrnky pšeničné mouky
- 2 hrnky žitné chlebové mouky
- 2 lžičky drceného kmínu
- 1 lžička sušeného droždí
- 40 g dýňových semínek