Suroviny
Postup přípravy
Kuřecí prsíčko zlehka opečeme na másle a necháme vychladit
Jednotlivé potraviny jemně rozmixujeme a vyšleháme do pěny, kterou ochutíme kořením
Želatinu povaříme a necháme vychladnout
Přidáme ji do pěny a opět necháme vychladit
Po ztuhnutí naporcujeme a ozdobíme
Předkrm
Čtyři druhy pěnových chuťovek s pečivem – vajíčkové, avokádové, tuňákové, kuřecí
Ingredience:
- 2 vajíčka natvrdo
- 1 avokádo
- 1 konzerva tuňáka
- 1 kuřecí prsíčko
- 2 dl smetany
- 1 balení želatiny
- 2 šalotky
- 2 stroužky česneku
- 10 kuliček zeleného pepře v nálevu
- ½ červené papriky
- sůl
- bílý a cayenský pepř
- hořčice dle potřeby
- různé saláty,
- pažitka petrželka a olivy na ozdobu