Postup přípravy
Předkrm
- chilli papričky 5 ks
- citron 1 ks
- bazalka 1 svazek
- bazalka 1 svazek
- olivový olej
- mořská sůl
- pepř
Postup přípravy
Ciabattu nakrájíme jako veku a dáme na 10 až15 min do trouby předehřáté na 200 °C
Na grilovací pánev, která je rozpálená, položíme chilli papričky a necháme grilovat
Grilujeme, dokud slupka nezčerná
Když jsou papričky hotové, dáme je do misky a přikryjeme tak na pět minut fólií, aby se zapařily
Mezitím si vyndáme mozzarellu, natrháme na připravený talíř a nastrouháme na ni citronovou kůru
Vedle si připravíme směs natrhaných lístečků bazalky, osolíme, opepříme a polejeme olivovým olejem
Papričky vyjmeme z misky a sloupneme černou slupku, podélně rozřízneme a vyjmeme semínka
Podáváme s rozpečenou ciabattou a ještě polijeme olivovým olejem
Předkrm: Ciabatta con mozzarella di bufolaIngredience:
|