Suroviny
- smetanový sýr 500 g
- ricotta 250 g
- cukr 230 g
- kůra citrónu
- vejce 3
- vanilkový cukr ( - volitelné )
- sušenka 1 kus
- máslo 1 kus
- lesní ovoce
Postup přípravy
Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem a namačkáme do dortové formy
Všechny zbylé ingredience vyšleháme v hladký krém, který nalijeme na korpus a pečeme při 160°C asi 30 minut
Podáváme vychlazené – ideálně ozdobené čerstvým ovocem
Dezert:
Cheesecake s lesním ovocem
Ingredience:
500g čerstvého smetanového sýru (Philadelphia)
250g ricotty
230g cukru
kůra z jednoho citronu
3 vejce
vanilková esence nebo vanilkový cukr
1-2 balení celozrnných sušenek
kus másla
lesní ovoce – k podávání