Suroviny
Postup přípravy
Krevety oloupeme a očistíme. Na těstíčko smícháme v misce vejce s moukou, sůl, pepř, krevety obalíme a osmažíme na oleji na pánvi.
Avokádo rozkrojíme, vydlabeme, dužinu dáme do mixéru, kam přidáme česnek,olej,sůl,pepř a rozmixujeme.
Kuřecí maso též rozmixujeme, osolíme, opepříme a okořeníme bylinkami. Namačkáme na špejle a restujeme na pánvi.
Hovězí svíčkovou máme již předem naškrábanou od řezníka,poté maso dochutíme na směs na tatarský biftek: sůl,pepř,hořčici, jemně nakrájenou cibulku a žloutek smícháme s masem.
Z toustového chleba vykrojíme kolečka a čtverečky,kolečka pomažemetatarákem,čtverečky avokádem.
Olivy rozmixujeme,přidáme olivový olej a pepřa tapenádu namažeme na čtverečky pečiva a servírujeme na otočném prkénku.