Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby!

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby!

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby! Zdroj: TZ

  • Zavřít
10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby!

10 důvodů, proč obohatit svůj jídelníček o ryby! Zdroj: TZ

Ryby patří k nejzdravějšímu jídlu, ale sáhněme si do svědomí, jak často je konzumujeme? Jestliže dokážeme spočítat počet snědených ryb za celý rok, je to špatně. Kapr jednou ročně na štědrovečerní tabuli nestačí!

Seznam.cz banner

Přestože příprava ryb může být náročná a pro mnohé je strašákem, postačí dodržovat několik zásad a vámi připravená ryba bude vynikající. Příprava sladkovodních a mořských ryb je pak snadná a zvládne ji každý.

1. Několik způsobů přípravy

Rybu si můžete připravit i doma, snažte se pokud možno vybírat z ryb čerstvých nebo chlazených. „Ryby můžete upravit několika způsoby, ale vždy s ohledem na druh. Lín je ideální na smažení či grilování, pstruha můžete snadno upéct nebo připravit na pánvi, siven je vynikající pošírovaný, dušený nebo pečený a sumce si můžeme snadno připravit v troubě anebo na pánvi,“ doporučuje Lukáš Lang šéfkuchař z Orea Hotels & Resorts.

2. Lahodná chuť

„Správně upravená ryba pohladí vaše chuťové pohárky. To, jak bude ryba chutnat, se odvíjí nejen od druhu ryby, ale také od toho, zda je čerstvá či mražená,“ vysvětluje Lang. U mořských ryb zpravidla platí, čím větší, tím lepší a s méně kostmi, u sladkovodních ryb mohou být velké, tedy starší ryby tučnější.

3. Pocit lehkosti

Ať už si hlídáte váhu, nebo máte naordinovanou dietu lékařem či jen vám prostě nedělají dobře těžká jídla, je vhodné sáhnout po rybě. Ryba je lehká a snadno stravitelná, a tak se pocitu těžkosti vyhnete a zažívání vám za to poděkuje. Samozřejmě je důležité připravit rybu tak, aby bylo použito minimum tuků a její lehkost byla zachována, což znamená vyhnout se klasickému smažení v trojobalu.

4. Kvalitní zdroj vitaminu D

Zdrojem vitaminu D je sluneční záření, některé houby, vaječný žloutek a hlavně ryby. Denně by dospělý člověk měl přijmout cca 1000 IU (IU je mezinárodní jednotka) a více. Vitamin D je důležitý pro správnou funkci imunitního systému, zdravé kosti, jako prevence diabetu, rakoviny, demence apod. Doporučenou denní dávku dokáže pokrýt 150–200 g ryby.

5. Ryba jako bohatý zdroj bílkovin

Bílkoviny neboli proteiny jsou jednou ze základních stavebních látek organismů. Nejenže zahánějí hlad (trávíme je až 3 hodiny), ale také pomáhají k odbourávaní tuků a podílejí se na obraně organismu. Každý pokrm by měl obsahovat dostatek bílkovin. Maso sladkovodních ryb je tvořeno z 15–20 % bílkovinami (kapr 22,9 g, sardinky 18 g, pstruh 20,55 g, losos 21 g).

6. Zdroj důležitých živin pro správný vývoj a fungování organismu

Omega-3 mastné kyseliny, vitaminy skupiny B, hořčík, selen, bílkoviny, vitamin D a mnoho dalších potřebných látek obsahují sladkovodní a mořské ryby. Takové složení je pro lidský organismus blahodárné a prospívá jeho správnému fungování. Je prokázáno, že konzumace ryb také snižuje vznik revmatoidní artritidy, roztroušené sklerózy, srdečních onemocnění, mrtvice, diabetu prvního typu a dalších autoimunitních onemocnění.

7. Konzumace ryb zlepšuje kvalitu spánku

Stres, vyčerpání a nedostatek pravidelného odpočinku se velmi často podílí na nespavosti, kterou trpí nemalá část populace. Studie ukazují, že při konzumaci ryb 3krát týdně se zlepší kvalita spánku a zvýší se energie během dne.

8. Konzumace ryb v dětství pomáhá jako prevence astmatu

Astma je chronický zánět dýchacích cest a patří k nejčastějším onemocněním v dětském věku. Odborné studie ukazují, že pravidelná konzumace ryb dokáže snížit riziko vzniku astmatu až o jednu čtvrtinu.

3 švédská jídla, ve kterých vyzkoušíte ryby, mořské plody, ale i vepřové
Novinky

3 švédská jídla, ve kterých vyzkoušíte ryby, mořské plody, ale i vepřové

9. Přispívají k ochraně zraku ve stáří

Lidé, kteří jedí více ryb, mají daleko menší riziko, že se u nich s věkem vyskytne makulární degenerace, což je nejčastější příčina poruch zraku a slepoty.

10. Konzumace ryb slouží jako prevence a léčba deprese

Deprese je závažné onemocnění, kterým trpí čím dál více osob. Za posledních deset let vzrostl počet takto nemocných o pětinu. Omega-3 mastné kyseliny fungují jako prevence proti depresi a zvyšují účinnost léčiv proti depresi. Konzumace ryb tak má značný vliv na vaši psychickou kondici.

Tip na recept

Ryby jsou zdravé, ale ne každý je umí připravit správně. Při troše cviku to ale může zvládnout i začátečník. Šefkuchař Lukáš Lang doporučuje vyzkoušet dravce. Jejich maso je jemné a křehké. Kromě pstruha vévodí restauracím candát, štika nebo sumec. Nejjednodušeji se ryby připravují lehce kořeněné na pánvi nebo na grilu. Až příště zahlédnete filet sumce, připravte si jej s fenyklem podle receptu Lukáše Langa.

Grilovaný sumec na fenyklovém salátu s vinnou redukcí a citronovým máslem

Suroviny: 4 porce

800 g očištěného sumce s kůží, 2 fenykly, 2 pálivé papričky, 3 lžíce olivového oleje do salátu + 2 lžíce na brambory, olej na opečení ryby, 500 ml červeného vína, 150 g cukru krupice, 2 citrony, 100 g másla, 2 snítky tymiánu, sůl, bílý ml. pepř a drcený černý pepř, 12 malých brambor (např. druh Grenaille)

Postup:

1. Máslo povolte na pokojovou teplotu a spojte se šťávou z jednoho citronu, tymiánem a nadrobno nakrájenou polovinou červené papričky. Máslo dejte na fólii a umotejte váleček. Pokud máte malé formičky, dejte máslo do nich a nechte ztuhnout v lednici.

2. Fenykl důkladně očistěte, podélně rozřízněte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V misce smíchejte citronovou šťávu, olivový olej, očištěnou a nadrobno nakrájenou papričku, 50 g cukru, sůl a jemně drcený pepř. Metlou vyšlehejte tak, aby se spojil olej se šťávou. Poté nalijte směs na fenykl a důkladně promíchejte. Přikryjte fólií a nechte asi hodinu ležet v lednici.

3. Ze zbytku cukru udělejte karamel a nalijte červené víno. Nechte zredukovat na tekutost řidšího medu a odstavte. Brambory uvařte do “skoroměkka” a rozkrojte na půl, poté je opečte zprudka na oleji.

4. Očištěného sumce osolte, opepřete a položte na rozpálenou pánev, kůží dolů. Kůži opečte a rybu otočte. Každou stranu tak 2–3 minutky, podle výšky filetu.

5. Na střed talíře položte hnízdo z fenyklového salátu, na salát filet ryby. Kolem naskládejte šest půlek brambor. Pokud chcete lehčí verzi, brambory můžete vynechat. Na horkou rybu položte dva plátky citronového másla. Zakápněte vinnou redukcí.

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ryby zdravé jídlo pstruh jídelníček salát recepty prevence vitamín D tipy organismus máslo pánev bílkovina brambor ingredience ryby astronomie

Návrhy pro vás

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem Sladké

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek


Přečtěte si také

Soutěžící
Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
2 tipy na home-made jedlé dárky, se kterými nešlápnete vedle a zvládnete je raz dva!

2 tipy na home-made jedlé dárky, se kterými nešlápnete vedle a zvládnete je raz dva!

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z jižní Moravy. Čím soutěžící obloží dánský smørrebrød?

Připravujeme Prostřeno! z jižní Moravy. Čím soutěžící obloží dánský smørrebrød?

Maso
Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Prostřeno!
Prostřeno: Hummus a zeleninové tyčinky podle Mirky Pikolové

Prostřeno: Hummus a zeleninové tyčinky podle Mirky Pikolové

Prostřeno!
Prostřeno: Veganská pěna s banány a avokádem Mirky Pikolové

Prostřeno: Veganská pěna s banány a avokádem Mirky Pikolové

Prostřeno!
Prostřeno: Batáty s karbanátky ze zelené čočky, červené řepy a salátkem

Prostřeno: Batáty s karbanátky ze zelené čočky, červené řepy a salátkem

Prostřeno!
Prostřeno: Indická mrkvová polévka Mirky Pikolové

Prostřeno: Indická mrkvová polévka Mirky Pikolové

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem Sladké

Perníčkové cheesecake cookies podle Pavla Berkyho – originální sušenky s krémovým srdcem

Maso
Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Kubáček: Turek je vydíratelný, jde o „tikající problém“. Na Hrad by si měl vzít šanony Místo modelingu zakusily tvrdé porno. V případu Czech castingu obvinili devět lidí Zemětřesení v budějovické ODS: Za Kubou jde většina zastupitelů, stranu opouští i primátorka

prima-zeny

Jsem ráda, že vyšla naše strategie, oslavuje triumf Mii Daniela. Role věrné jí seděla víc Vítězka Zrádců Mia prozradila původ své přezdívky. Jméno jí bezděčně vybrala maminka Mia si podle Marcella zasloužila vyhrát. Prohra vás posune dál než vítězství, říká

prima-zoom

Napoleonova nejslavnější bitva pod lupou Metoda Mia: Vítězná zrádkyně popsala, jak v boji o výhru využila zkušenosti z policejní práce Proč už všichni dávno nechodíme na chůdách? Vyšší rychlost pohybu a dlouhý krok nejsou vše

prima-fresh

2 tipy na home-made jedlé dárky, se kterými nešlápnete vedle a zvládnete je raz dva! Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

prima-cool

Zrádkyně Mia: kam půjde výhra? Samurajský seriálový hit vyráží v novém videu dech. Vše bylo reálné, bez CGI Zootropolis 2 boří kina a překonalo už obří historické rekordy

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Tajemství svátku sv. Barbory: Řezání barborek a chození Barborek Adventní a vánoční pranostiky: Tipnete si, jaká zima nás čeká? Význam svíček na adventním věnci: Proč má být jedna růžová?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.