Suroviny
- toastový chleba
- sýr Feta
- cherry rajčata
- černé olivy
Na marinádu
- čerstvá citronová šťáva
- Olivový olej
- Pesto
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Nejdříve si připravte marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a pesto.
- Toastový chleba nakrájejte na čtverečky a spolu s fetou ho přidejte k marinádě a promíchejte.
- Pak na špejli střídavě napichujte sýr Feta, chleba, rajče a sušené rajče.
- Z alobalu si vytvořte malou vaničku, pokapejte ji olivovým olejem a položte na ni špízy. Vložte na rozpálený gril, posypejte černými olivami a nechte zapékat zhruba 4 minuty.