Zelenina
Maso
- kuřecí prso
Dresing
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na středně velké kousky. Uvedené suroviny na dresing smícháme a přidáme do salátu. Poté necháme vše vychladit v chladničce. Těsně před podáváním si připravíme maso. Buď je nakrájíme na nudličky nebo usmažíme prsa na pánvi a nakrájíme až pak. Při smažení můžeme maso posypat špetkou koření na čínu. Na talíř nabereme kopeček salátu a na něj klademe kousky masa, které nesmí být ani horké ani studené.
Ingredience:
- 1 salátová okurka
- 1 ledový salát
- různobarevné papriky (minimálně 2, např.: žlutá a červená)
- kuřecí prsíčka
Dresing
- plnotučná hořčice
- olivový olej
- majonéza
- sardelová pasta
- česnek
- sůl a pepř