Suroviny
- žampion 15 kusů
- niva 1 kus
- česnekový bok 15 kusů
Postup přípravy
Hlavičky žampionů vydlabeme, nivu nastrouháme a naplníme s ní houby
Houby omotáme česnekovým bokem a vložíme je do trouby na cca 15 minut
Prostřeno VI (39) Střední Čechy - 28.9.2012 predkrm
Jednoduchý recept, kde hlavní roli sehraje chuť nivy a vlastnosti slaniny, už určitě nesolíme
Hlavičky žampionů vydlabeme, nivu nastrouháme a naplníme s ní houby
Houby omotáme česnekovým bokem a vložíme je do trouby na cca 15 minut
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living