Suroviny
- maso 300 g
- cibule
- protlak 1 lžíce
- strouhanka 1 lžíce
- feferonka 2
- lečo 300 g
- okurka 1 ks
- sýr 2 lžíce
Postup přípravy
Cibulku drobně pokrájíme, zpěníme na oleji a přidáme mleté maso
Osmahneme a pak dusíme
Vmícháme rajský protlak, pokrájenou okurku, strouhanku, koření, sůl a feferonky
Odpaříme do hustoty pomazánky, nakonec vmícháme sýr
Krajíčky chlebíčkové veky osmažíme na sádle, potřeme pomazánkou a ozdobíme cibulí a feferonkami
Ingredience:
- 300 g mletého masa
- 2 cibule
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžíce strouhanky
- 2 feferonky
- 300 g leča
- 1 ks sterilované okurky
- 2 lžíce strouhaného sýra (eidam)