Předkrm
- tuňák 1 konzerva
Náplň
- niva 160-200 gram
Postup přípravy
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout
Cibuli nasekáme na jemno a odebereme 2 lžíce
Tuňáka scedíme a necháme okapat
Vychladlá vejce rozpůlíme a žloutky vydlabeme
Smícháme je s tuňákem, cibulí, petrželkou a majonézou
Podle chuti osolíme a opepříme
Když je třeba, přidáme i majonézu
Půlky vajec naplníme směsí, ozdobíme a vychlazené podáváme s pečivem
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
PředkrmTuňákové lodičkyIngredience:
|