Suroviny
- pražma (filet) 125 g
- karotka 10 ks
- zelené fazolky 10 ks
- předvařené krevety 1 větší hrst
- baby špenát (listy) 1 hrst
- arašídový olej
- wasabi (k podávání)
Těstíčko
- vejce 1 ks
- hladká mouka 1 hrnek
- voda (ledová) 1 hrnek
Postup přípravy
- Nejprve si připravte těstíčko. Vejce ušlehejte v misce s hrnkem ledové vody a prosátou moukou a jen zlehka vše promíchejte. Nevadí, když ve směsi zůstanou hrudky.
- Do tohoto těstíčka namáčejte na menší kousky nakrájenou rybu, podélně překrojené baby karotky, fazolky, oloupané krevety a lístečky špenátu.
- Krátce dozlatova smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje. Podávejte s křenem wasabi (nebo s kvalitní sójovou omáčkou).