Suroviny
- špenát 1 balení
- sýr eidam 250 g
- česnek 2
- pepř
- zakysaná smetana 250 g
- bílé hrozny 1
Postup přípravy
Dáme vařit vodu, dva sáčky naplníme na kostičky nakrájeným sýrem.
Špenátové listy, sůl, pepř a česnek utřeme a vše jemně promícháme se smetanou. Roztavený sýr vylijeme na sáček a pod druhým sáčkem rozválíme.
Potřeme směsí, zabalíme s hrozny do závinu a dáme do lednice ztuhnout. Podáváme s bagetkou.
Předkrm
Sýrová roláda s bagetou
Ingredience:
- 1 balení špenátu (mrazeného listového)
- 250 g sýru eidam
- 2 stroužky česneku
- bílý pepř
- 250 g zakysané smetany
- 1 trs bílých hroznů