Prostřeno! Prostřeno: Losos s křenovou omáčkou, brusinkami, pečené brambory a kumaras s novozélandskou solí
Česká kuchyně Pomalu pečený vepřový bůček s jihočeským drbákem a červeným zelím podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů
Prostřeno! Prostřeno: Telecí svíčková, lišky, cuketa, červené víno, pastinákovo-bramborové pyré, brusinky
Předkrmy a chuťovky Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Předkrmy a chuťovky Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče