Předkrmy a chuťovky Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred
Maso Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou
Ryby a mořské plody Marinovaný kapr s citronovým jogurtem, nakládaným hořčičným semínkem a hráškem podle Davida Rejhona z restaurace The Artisan
Maso Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Sladké Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat