Zelenina Smažené hřiby v trojobalu s bramborovým salátem a restovaným kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Maso Pomalu tažený hovězí brisket s omáčkou z portského vína a restované houby s kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Maso Brazilská feijoada s fazolemi, vepřovým a uzeným masem – připravená v pomalém hrnci nebo na sporáku
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat