Prostřeno! Prostřeno: Steak z argentinského býčka, konfitované grenaille brambory a omáčka z portského vína
Recepty Těstoviny s hovězím špízem chimichurri, klobásou chorizo, černými fazolemi, kapustou a rajčaty
Nápoje Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce
Maso Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni
Předkrmy a chuťovky Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Zelenina Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti
Nápoje Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce