Maso Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu
2 Prostřeno! Prostřeno: Bílá treska na portské vinné omáčce podávaná s grilovanou zeleninou na citrusové peřince
Maso Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni
Předkrmy a chuťovky Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky
Maso Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Zelenina Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti