Suroviny
- Bageta 2 ks
- modrý sýr
- Hruška 1 ks
- Zakysaná smetana
- Máslo
- petrželka
Na salát
- polníček
- Citron
- Olivový olej
- Sůl
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Modrý sýr nastrouhejte a přidejte k němu zakysanou smetanu a nahrubo nasekanou petrželku.
- Bagetu nakrájejte na větší kousky, rozpůlte a namažte sýrovou směsí, pak na ni dejte hrušku nakrájenou na plátky a přiklopte. Shora pokapejte rozpuštěným máslem a v grilu nechte zapéct.
- Rozpečené bagety nandejte na talíř a podávejte se salátem z polníčku, který jste pokapali citronem, olivovým olejem a posypali solí.