Speciály

Sbírka nejbarevnějších receptů podle Kamu

Pod jménem Kamu je známa kuchařka Kamila Rundusová. Její vášeň pro jídla plné barev a chutí je přímo nakažlivá a její kuchařky inspirují k dobrodružství v kuchyni. Nechte se zlákat i vy a vyzkoušejte něco nového a velmi zábavného.

Kamu sbírala zkušenosti na stážích v kuchyních na různých kontinentech. Pracovala v kuchyni Jamieho Olivera, ale i v dalších restauracích třeba na Novém Zélandě. Po návratu do Česka začala vytvářet vlastní projekty a výsledkem byla jeji první Nejbarevnější kuchařka – opravdu působivá kniha velkého formátu s netradiční grafickou úpravou, ale především s ohromujícím obsahem, který Čechům přinesl průřez exotickými kuchyněmi, především těmi asijskými, ale obsahuje i pokrmy ze Střední a Jižní Ameriky.

Druhou knihou byla Mexická kuchařka, která přináší autentické recepty, většinou ve variantě s masem, ale i v úpravě pro vegetariány.

Nechte se zlákat barevným světem, který Kamu nabízí a vyzkoušejte její recepty:

Recepty