Poleva
- mascarpone 1
- máslo 1
- smetana 2
- pudink 2 kelímek
Korpus
- kakao 2 lžička
- prášek do pečiva 1
Poleva
- poleva
- mandlové lupínky
Postup přípravy
Rozmixujeme ananas i se šťávou, přidáme zbytek ingrediencí a zamícháme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme 30 minut na 180 °C.
Z pomazánkového másla, mascarpone, zakysané smetany, pudinku a vanilkového cukru umícháme krém, který namažeme na vychladlý korpus. Zdobíme jahodami, čokoládovou polevou a mandličkami, chladíme nejméně 2 hodiny.
Dezert
Řezy mascarpone
Ingredience:
korpus:
- 1,5 hrnku polohrubé mouky
- 1,5 hrnku krupicového cukru
- 2 vejce
- 2 lžičky sody
- 2 lžičky kakaa
- 1 prášek do pečiva
- 1 plechovka ananasu
poleva:
- 1 mascarpone
- 1 pomazánkové máslo bez příchutě
- 2 zakysané smetany
- 2 vanilkové pudinky (již hotové v kelímku)
- 2 vanilkové cukry
- jahody
- čokoládová poleva
- opražené mandlové lupínky