návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Zeleninový špíz s fetou

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Zeleninový špíz s fetou
Autor: archiv Prima Zeleninový špíz s fetou
Pro ty, co milují letní grilování, ale nemusí moc maso, má šéf Zdeněk nový recept: zeleninový špíz s fetou a pestem.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Postup

  1. Nejdříve si připravte marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a pesto.
  2. Toastový chleba nakrájejte na čtverečky a spolu s fetou ho přidejte k marinádě a promíchejte.
  3. Pak na špejli střídavě napichujte sýr Feta, chleba, rajče a sušené rajče.
  4. Z alobalu si vytvořte malou vaničku, pokapejte ji olivovým olejem a položte na ni špízy. Vložte na rozpálený gril, posypejte černými olivami a nechte zapékat zhruba 4 minuty.

Zeleninový špíz s fetou Foto:

Zeleninový špíz s fetou Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima