Najděte si recept
Na co máte chuť?

Zeleninový špíz s fetou
Pro ty, co milují letní grilování, ale nemusí moc maso, má šéf Zdeněk nový recept: zeleninový špíz s fetou a pestem.
do 30 minut
4 porce
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Suroviny (4 porce)
Na marinádu:
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Nejdříve si připravte marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a pesto.
- Toastový chleba nakrájejte na čtverečky a spolu s fetou ho přidejte k marinádě a promíchejte.
- Pak na špejli střídavě napichujte sýr Feta, chleba, rajče a sušené rajče.
- Z alobalu si vytvořte malou vaničku, pokapejte ji olivovým olejem a položte na ni špízy. Vložte na rozpálený gril, posypejte černými olivami a nechte zapékat zhruba 4 minuty.
Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima