návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Zálesácká pivní žebra

Hodnoceno: 0x
4-6 porce
nad 2 hodiny
Zálesácká pivní žebra
Autor: archiv Litovel Zálesácká pivní žebra
Pečeným hovězím žebírkům dodá pivo chuťovou tečku. Díky tomu ani zbylá omáčka nepřijde nazmar a budete ji s pečivem mlsat i potom, co sníte všechno maso.

Článek

Nejlepší recepty s pivem Foto:

18 výtečných receptů na vaření s pivem

Pivo je naše národní chlouba a není divu! Zcela nezaujatě lze hrdě prohlásit, že se u nás vaří to nejlepší pivo na světě. A taky se ho u nás nejvíc vypije :) Ale pivo je...

Postup

  1. V pekáči na oleji orestujte nahrubo nakrájenou cibuli, mrkev a celer, nakonec přidejte plátky česneku, rozmarýn a tymián. Zalijte protlakem, vše zahřejte a zaprášte moukou. Poté směs zalijte pivem, vínem a vývarem, přidejte špetku soli, cukru, pár kuliček celého pepře a lístků bobkového listu.
  2. Nakonec přidejte žebra, promíchejte je se směsí a vše pečte přes dvě hodiny na 150 stupňů.
  3. Po upečení servírujte s nasekanou jarní cibulkou a pečivem.

Zálesácká pivní žebra  Foto: Zálesácká pivní žebra , Foto: archiv Litovel