Vejce plněná hráškovou pěnou
Zdroj: Bio zebra
Vejce plněná hráškovou pěnou
Zdroj:
Bio zebra
Přemýšlíte, kterou specialitu z vajec letos připravit? Vyzkoušejte dnešní kulinářskou specialitu, která je svou barvou možná trochu nezvyklá: vajíčka plněná hráškovou náplní. Při výběru kvalitních vajec se doporučuje zaměřit na taková, která pocházejí z produkce ekologického zemědělství. Budete mít jistotu, že slepičky žily v těch nejlepších přirozených podmínkách.
Postup přípravy
-
Vajíčka oloupejte, očistěte a vyjměte z nich žloutek.
-
Tyčovým mixérem pak zapracujte hrášek (můžete čerstvý i sterilovaný), postupně přidejte žloutky, česnek nakrájený najemno, lžíci majonézy, citronovou šťávu, sůl a pepř na dochucení.
-
Takto připravený krém dejte do zdobičky a naplňte přepůlená vejce.
Vejce plněná hráškovou pěnou 1
Zdroj: Bio zebra
Vejce plněná hráškovou pěnou 1
Zdroj:
Bio zebra