Tagliatelle s medvědím česnekem, brynzou a slaninou
Zdroj: Klára Michalová
Tagliatelle s medvědím česnekem, brynzou a slaninou
Zdroj:
Klára Michalová
Postup přípravy
-
Uzenou slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvi je orestujte dozlatova a dokřupava.
-
V hrnci s osolenou vodou uvařte těstoviny. Trochu vody z těstovin uschovejte.
-
Do mixéru dejte nahrubo překrájený očištěný medvědí česnek, brynzu a 4 lžíce vody z těstovin. Rozmixujte na jemnou omáčku.
-
Uvařené těstoviny smíchejte s omáčkou, nandejte na talíře a posypte slaninou. Navrch můžete přidat další rozdrobenou brynzu.
Tagliatelle s medvědím česnekem, brynzou a slaninou 2
Zdroj: Klára Michalová
Tagliatelle s medvědím česnekem, brynzou a slaninou 2
Zdroj:
Klára Michalová