Tagliatelle s medvědím česnekem, brynzou a slaninou

Moje hodnocení
4x

Sezona medvědího česneku je krátká, a proto je potřeba si ji pořádně užít. Využijte nezaměnitelnou chuť jarního lupení v tomto bleskovém receptu pouze ze čtyř surovin!

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Uzenou slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvi je orestujte dozlatova a dokřupava.
  2. V hrnci s osolenou vodou uvařte těstoviny. Trochu vody z těstovin uschovejte.
  3. Do mixéru dejte nahrubo překrájený očištěný medvědí česnek, brynzu a 4 lžíce vody z těstovin. Rozmixujte na jemnou omáčku.
  4. Uvařené těstoviny smíchejte s omáčkou, nandejte na talíře a posypte slaninou. Navrch můžete přidat další rozdrobenou brynzu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty